Memleket Partisi'nden HÜDA PAR standında 'bayrak' provokasyonu! Tepki yağdı...

Türk Bayrağı asılı HÜDA PAR standına gelen Memleket Partisi üyesi genç, cebindeki küçük boyuttaki Türk bayrağını hediye etti. Etraftaki vatandaşlar, Memleket Partililere, “Adamların standında cebinizdekinden daha büyük bayrak asılı, provokatörlük yapmayın.” diye tepki gösterdi.

Memleket Partisi Eskişehir İl Örgütü, HÜDA PAR'ın standına Türk bayrağı hediye etti.

Yaptıkları şovu kayda alıp Twitter'dan yayınlanan Memleket Partililere HÜDA PAR'lılar ve bazı Twitter kullancılarından cevap geldiç 

Bu şahıslar, HÜDA PAR standında zaten Türk bayrağının asılı olduğunu gösteren fotoğrafları paylaştı ve Memleket Partisi'ni provokasyon yapmakla suçladı.

TÜRK BAYRAĞI OLAN STANDA TÜRK BAYRAĞI HEDİYESİ

HÜDA PAR'lıların paylaştığı en sağdaki görselde, Memleket Partisi adına stanta Türk bayrağını koyan şahıs hemen yanında, stanta asılı bir Türk bayrağının olduğu görülüyor.

Memleket Partisi'nin yayınladığı videonun sonunda, stantta görevli HÜDA PAR yetkilisinin, direğe asılı duran Türk bayrağını gösterdiği ancak o kısmın kesildiği anlaşılıyor.

Memleket Partisi'nden HÜDA PAR standında 'bayrak' provokasyonu! Tepki yağdı... ile ilgili etiketler HÜDAPAR
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.