Meme kanserini atlatan Hande Yener yaşadığı zorlu süreci anlattı

2 yıl önce göğsünde hissettiği kitle sonucu hastaneye giderek meme kanserine yakalandığını öğrenen ünlü popçu Hande Yener, 7 saat süren bir operasyon geçirmiş ve kısa sürede hastalığı atlatmıştı. Hastalığı annesinden ve yakınlarından gizleyen Hande Yener, yaşadığı zorlu süreci, Hürriyet'ten Savaş Özbey'e verdiği röportajda anlattı.

Gerçek adı Makbule Hande Özyener olan, sahne adı Hande Yener ile tanınan 49 yaşındaki popçu, 2020 yılında yakalandığı meme kanseri ile olan mücadelesini anlattı. ''İlk duyduğumda konuşamıyordum ve kilitlenmiştim.'' diyen Hande Yener, son sağlık durumu hakkında da bilgi verdi.

İşte Hande Yener'in açıklamaları....


2020’de meme kanseri atlattınız. Üstelik pandemiye denk geldi...

- Çok önemli bir rahatsızlık atlattım. Kimseye de anlatmadım. Çünkü o dönem herkesin morali zaten çok bozuktu. Ailemden sakladım. Sevenlerimi de üzmek istemedim. İlk duyduğumda konuşamıyordum ve kilitlenmiştim.

Nasıl fark ettiniz?

- Göğsümde kitle hissettim, hastaneye koştum. Bir şeyler olduğunu anlamıştım. Tomografiler çekildi. Doktorun sonuca bakıp “Felaket” dediğini duydum, yıkıldım. Raporlarımı alıp oradan çıktım. Delirmiş vaziyetteydim. Misha arabada bekliyordu. Ona “Ben ölüyorum” dedim. Sonra başka doktorla görüştüm. “Erken teşhis hayat kurtarır” dedi. Dediği de oldu. Şükür sağlığıma kavuştum.

Hayatınızda en zorlandığınız dönem o mudur?

- Her şeyi yaşamamızın bir sebebi var. Yaşadıklarımızı kabullenerek tekrar hayata bağlanmamız gerekiyor. Keşke yaşamasaydım dediğim hiçbir şeyim yok. Her şeyin Allah’ın bir öğretisi olduğuna inancım var. Tüm tecrübeleri cebime koyarak geleceğime yürümeye devam ediyorum.

 

Meme kanserini atlatan Hande Yener yaşadığı zorlu süreci anlattı ile ilgili etiketler Hande Yener Meme Kanseri kanser
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.