Meme estetiği trendleri

Son yarım asırın en büyük estetik trendlerinin başında meme estetiği geliyor. Eskiden yapılan belirgin ve büyük silikon göğüsler yerini daha doğal görünen meme estetiğine bırakıyor. Meme protez ameliyatı olan kadınlar, göğüslerinin silikon gibi görünmesini istemiyor daha doğal ve gerçeğe yakın bir dolgunluk talep ediyorlar.

 Meme estetiğine gelen taleplerin değişmesiyle birlikte artık farklı teknikler kullanılarak göğüs estetiği yapılabiliyor. Op. Dr. Leyla Arvas daha doğal bir görünüm için silikon protez ameliyatı ile birlikte yağ transferi de yaparak daha doğal görünen büyük göğüslere sahip olabileceğinizi söylüyor. Siz de Quartz Poliklinik’i ziyaret ederek size en uygun olan meme estetiği yöntemleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Meme Büyütme Yöntemleri

Meme estetiği yöntemlerinde iki farklı teknik kullanılıyor: Protez ile meme büyütme ve yağ enjeksiyonu ile meme büyütme yöntemleri. Eğer kişi daha doğal ve aynı zamanda dolgun göğüslere sahip olmak istiyorsa protez meme estetiği ameliyatını yağ enjeksiyonu ile kombine edebiliriz. Böylece kişinin hem bölgesel yağlarında azalma görülüyor, hem de kendi yağı ile meme dolgunlaştırma şansı oluyor. 

Meme estetiği trendleri

Protez İlle Meme Büyütme Nasıl Yapılır?

Meme estetiği tam teşekküllü bir hastanede genel anestezi altında yapılır. Hastanın talebine ve kişinin vücut yapısına göre meme altından, meme ucundan, koltuk altından veya göbekten kesi açılabilir. Açılan kesiden protezler yerleştirilir ve dikiş atılarak ameliyat tamamlanır. 

Meme estetiğinde hangi büyüklükte protez seçileceği hastanın meme yapısına ve vücut orantısına göre seçilmelidir. Dar omuzlu ve zayıf kişilerde çok büyük meme protezleri doğaldan uzak bir görünüm oluşturur. Bu nedenle size en uygun meme silikon ölçüsü için mutlaka alanında uzman bir doktorun görüşünü almalısınız.

Meme Estetiğinde Silikon Nasıl Seçilir?

Meme büyütme için kullanılan en yaygın yöntem silikon içerikli protezlerdir. Farklı boyutlarda ve farklı yüzeylerde üretilen protezler sayesinde hastanın talebine uygun büyüklükte meme estetiği yapabiliyoruz. 

Meme protezleri şekil yönünden damla ve yuvarlak olmak üzere ikiye ayrılır. Yuvarlak silikon protezlerin eni ve boyu birbirine eşittir. Fakat damla şeklindeki protezler daha uzun ve memenin anatomik yapısına daha uygun olduğu için doğal bir sonuç ortaya çıkarırlar. Damla protez ile yapılan estetik ameliyatlarda memenin alt kısmı üst kısmına göre daha dolgun görünür. Yuvarlak protez kullanılan estetiklerde ise memenin üst ve alt kısmı eşit olur. 

Yağ Transferi İle Meme Büyütme

En yeni meme büyütme yöntemlerinden biri kişinin kendi yağlarını kullanmaktır. Hastanın bölgesel yağları dışarı çekilerek özel bir işlemden geçiriliyor, böylece yağların daha kalıcı olması sağlanıyor. Kişinin kendi yağları meme bölgesinde uygun noktalara enjekte edilerek doğal bir büyüme ve dolgunluk elde ediliyor. Dilerseniz sadece yağ transferi ile meme büyütme yaptırabilir veya protez ameliyat ile kombine edebilirsiniz. 

Meme estetiği trendleri - Resim : 2

Meme büyütmek için kaç cc yağ enjekte edilmesi gerektiği sizinle muayenede paylaşılacaktır. Eğer bölgesel yağlarınızdan şikayetçiyseniz vücudun diğer bölgelerine de Liposuction yapılarak meme büyütme estetiği ile Liposuction (yağ aldırma) ameliyatını kombine edebilirsiniz. Kombine ameliyat hem daha hızlı iyileşme süresi sunar hem de ekonomik maliyetleri düşürür. 

Yağ Transferi İle Meme Estetiği Kimlere Uygundur?

  • Memesinde sarkık bir görünüm olmayanlar
  • Daha dolgun ve hacimli göğüslere sahip olmak isteyenler
  • Göğüslerinde 1 veya 2 cup büyüme talep edenler
  • Bir ameliyat ile hem incelmek hem de göğüs dolgunlaştırmak isteyenler
  • Meme estetiğinde kesi izi olmamasını isteyenler
  • Daha hızlı iyileşmek isteyenler
  • Vücuduna protez gibi yabancı bir madde sokmak istemeyenler

 

Meme Estetiği Fiyatları

Sağlık Bakanlığı onaylı merkezlerin internet sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. Bu nedenle 0212 241 46 24 no’lu telefondan Quartz Poliklinik’i arayarak Meme Estetiği fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Meme estetiği trendleri - Resim : 3

Op.Dr. Leyla Arvas
Plastik Estetik Cerrahi


https://www.drleylaarvas.com
Facebook :  /drleylaarvas
Instagram : drleylaarvas
YouTube  : LeylaArvas

Meme estetiği trendleri ile ilgili etiketler estetik Ameliyat meme göğüz büyütme leyla arvas
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.