Meltem Cumbul, çirkinleşmeye devam ediyor!

Oyuncu Meltem Cumbul, yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun elini sıkmaması ile ilgili soru üzerine sinirlendi.

Uluslararası Adana Film Festivali’nin ödül gecesinde sunuculuk yapan Meltem Cumbul, En iyi yönetmen ödülünü kazanan Semih Kaplanoğlu'nun elini sıkmamış ve bu hareketi ünlü yönetmenin tepkisini çekmişti.

--9986616

Önceki gün Arnavutköy Takanik Balık Restoran’da arkadaşlarıyla yemek yiyen Cumbul, hızlı adımlarla restorandan ayrıldı.

--9986634

Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Cumbul, "Nefret suçu işledi diyen Kaplanoğlu'na bir cevabınız olacak mı?" sorusuna sinirlenip, “Ben de açıklama yaptım, herkes bunu okudu” karşılığını verdi.

asd_6271

Meltem Cumbul ise yönetmenin neden elini sıkmadığını Twitter hesabından şu sözlerle anlatmıştı:

"Eşitler arası bir selamlaşma ve yakınlaşma ritüeli olan el sıkışmayı; kendinden olmayanları ötekileştirenle, fakiri zengine böldürenle, güçlüleri tutup zayıfları hor görenle yapmayı reddediyorum. Yüreğime ve sevgiye düşman olanla, gözlerim ve ellerim dost olamaz."

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Meltem Cumbul'un yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun elini sıkmamasına tepki göstermişti.

Resmi Twitter hesabından açıklama yapan Sözlü, bunun şahsını, festival yürütme kurulunu, sinemaya ve sanata gönül veren herkesi derinden üzdüğünü belirtmişti.

Meltem Cumbul, çirkinleşmeye devam ediyor! ile ilgili etiketler Meltem Cumbul Semih Kaplanoğlu Twitter adana film festivali hüseyin s zlü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.