Melo'dan Bursasporluları çıldırtacak paylaşım!

Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo, sarı kırmızılıların Bursaspor'u 2-1 yendiği maçtan sonra ilginç bir paylaşımda bulundu.

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, deplasmanda Bursaspor'u 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup etti. Sarı kırmızılılar'ın eski Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, Cim Bom'un her maçını televizyondan izlemeyi ihmal etmiyor.

Dün oynanan Bursaspor maçını da izleyen Melo, Galatasaray'ın galibiyeti sonrasında sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Aslan ve 4 yıldız simgeleriyle bir aslanın timsahı yendiği bir görsel paylaşan Brezilyalı futbolcu, bu gönderisiyle sarı kırmızılı taraftarların beğenisini toplarken, Bursasporlu taraftarların tepkisini çekti.

jdlskfjldksjdlskf

Melo'dan Bursasporluları çıldırtacak paylaşım! ile ilgili etiketler Galatasaray Bursaspor Sosyal Medya Timsah melo paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.