Melisa Sözen ve Harun Tekin çiftinden duygusal paylaşım! "41 mevsim biriktirdik birlikte"

Melisa Sözen ve Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin dolu dizgin aşk yaşamaya devam ediyor. Son paylaşımları ile kalpleri ısıtan çiftten çok özel açıklama geldi.

Mor ve Ötesi grubunun solisti olan Harun Tekin grupla birlikte birçok albüm çıkarmış v ekonser veren Tekin, aynı zamanda solo çalışmalar da yapmaktadır.

"41 MEVSİM BİTİRDİK BİRLİKTE"

Sözen ve Tekin, 2000'li yılların başından beri birliktedir. Çift, 2016 yılında Londra'ya taşınma kararı vermişti. Evlilik düşünmeyen çiftten duygulandıran bir açıklma geldi.

Melisa Sözen ve Harun Tekin, hem güzellikleri hem de yetenekleri ile birçok hayranın beğenisini kazanmıştır. Çift, mutlu birliktelikleri ile örnek teşkil etmektedir.

Her fırsatta evlilik düşünmediklerini söyleyen ikili, zaman zaman birlikte çekilen fotoğraflarını da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

Melisa Sözen son olarak sevgilisi Tekin ile fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. İşte o fotoğraf...

Melisa Sözen ve Harun Tekin çiftinden duygusal paylaşım! "41 mevsim biriktirdik birlikte"

Melisa Sözen ve Harun Tekin çiftinden duygusal paylaşım! "41 mevsim biriktirdik birlikte" ile ilgili etiketler Melisa Sözen Harun Tekin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.