Melisa Aslı Pamuk'un davasında şok gelişme!

Miss Turkey 2011 Güzeli Melisa Aslı Pamuk, tehdit ettiğini delillendiremediği için suç duyurusunda bulunduğu Elif Atbaş ve Yasin Duman hakkında beraat etti.

Miss Turkey 2011 Güzeli Melisa Aslı Pamuk, kendisine âşık olduğunu söylemesi üzerine arkadaşlığını kestiği kız arkadaşı Elif Atbaş tarafından 'yüzüne kezzap atılmak' ve 'öldürülmek' ile tehdit edildiğini belirterek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Atbaş hakkında dava açılmıştı.

Melisa-AslA-Pamuk-Kara-Sevda-Asu-Kimdir-2-691x683

"DAVAYI GERİ ÇEKMEZSEN SONUN KÖTÜ BİTER"

Pamuk tarafından yapılan şikâyet sonrası Atbaş ve arkadaşı Duman hakkında geçtiğimiz günlerde ikinci bir dava daha açıldı. Bu davanın iddianamesinde, Pamuk'un Yasin Duman tarafından arkadaşı Elif Atbaş'ın azmettirmesiyle, "Davaları geri çekmezsen sonun kötü biter" şeklinde ölümle tehdit edildiği öne sürüldü.

0x0-1499171087906

Elif Atbaş ve Yasin Duman hakkında "birden fazla kişi ile tehdit suçundan" ceza istendi. Aslı Pamuk ikili tarafından tehdit edildiğini delillendiremediği için iki şüpheli beraat etti.

MELİSA ASLI PAMUK KİMDİR?

14 Nisan 1991 yılında dünyaya gelen Melisa Aslı Pamuk Türk kökenli, Hollanda vatandaşı oyuncu ve modeldir.

2011 yılında yapılan güzellik yarışmasında birinci olan Melisa Aslı Pamuk oyunculuk kariyerine ilk olarak 2012 yılında G.D.O. KaraKedi filminde Elmas karakteriyle başlamıştır.

İyi seviyede Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilen Pamuk, Hollanda'da Amsterdam Üniversitesi'nde Psikoloji eğitimine başlanmış ancak Türkiye döndüğü için tamamlayamamıştır.

1.76 cm boyunda 58 kilo olan güzel oyuncu son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Kara Sevda dizisinde Asu karakterini oynamıştır.

Melisa Aslı Pamuk'un davasında şok gelişme! ile ilgili etiketler Melisa Aslı Pamuk suç duyurusu mahkeme miss turkey 2011 türkiye güzeli
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.