Melis Sütşurup'la ikinci evliliğini yapan Mustafa Sandal düğün fotoğraflarını paylaştı

İki oğlunun annesi Sırp şarkıcı Emina Jahovic ile 10 yıllık evliliği 2018'de bitiren 52 yaşındaki şarkıcı Mustafa Sandal ikinci evliliğini geçtiğimiz ay Melis Sütşurup ile yapmıştı. Kendisinden 19 yaş küçük aşkı Melis Sütşurup'la 3 Haziran'da İtalya'nın başkenti Roma'da nikah masasına oturan Sandal 10 Haziran'da da Marmaris'te düğün yapmıştı. Mustafa Sandal düğün karelerini Instagram hesabından yayınladı.

Oğlu Yaman ve Yavuz'un annesi Emina Jahovic ile 2018'de boşanan 52 yaşındaki şarkıcı Mustafa Sandal, kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Melis Sütşurup'la nikah masasına oturmuş ve ikinci kez mutluluğa 'evet' demişti.

DÜĞÜNDEN KARELERİNİ TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTI

Mustafa Sandal & Melis Sütşurup çifti nikahlarını 3 Haziran'da İtalya'nın başkenti Roma'da, düğünlerini ise 10 Haziran'da da Marmaris'te yapmışlardı. Mustafa Sandal, 2.3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından düğün karelerini yayınladı. Fotoğrafların altına ''Gerisi Detay olur:)❤️'' notunu düşen Mustafa Sandal'a hayranlarından ve takipçilerinden tebrik mesajları yağdı.

İşte Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup'ün düğünden kareleri...

Melis Sütşurup'la ikinci evliliğini yapan Mustafa Sandal düğün fotoğraflarını paylaştı

Melis Sütşurup'la ikinci evliliğini yapan Mustafa Sandal düğün fotoğraflarını paylaştı - Resim : 2



Melis Sütşurup'la ikinci evliliğini yapan Mustafa Sandal düğün fotoğraflarını paylaştı - Resim : 3

Melis Sütşurup'la ikinci evliliğini yapan Mustafa Sandal düğün fotoğraflarını paylaştı - Resim : 4


Melis Sütşurup'la ikinci evliliğini yapan Mustafa Sandal düğün fotoğraflarını paylaştı - Resim : 5




Melis Sütşurup'la ikinci evliliğini yapan Mustafa Sandal düğün fotoğraflarını paylaştı ile ilgili etiketler Melis Sütşurup Mustafa Sandal Düğün nikah
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.