Melis Sezen'den cesur paylaşım! Makyajsız halini gözler önüne serdi

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen, çekimleri tamamlanan ve final yapacak olan dizisinin ardından tatile çıktı. Endonezya'nın en popüler turistik adalarından biri olan Bali'ye giden Melis Sezen tatilden paylaştığı kareleriyle beğeni topladı. Melis Sezen sıfır makyaj halini gözler önüne serdi.

Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ile paylaştığı ve 25 Mayıs Çarşamba akşamı 60. bölümüyle izleyiciye veda edecek olan Sadakatsiz dizisinde rol alan Melis Sezen dizinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından dinlenmek için soluğu tatilde aldı. Sezen, en doğal halini takipçileriyle paylaştı.

DOĞAL HALİNİ YAYINLADI

Rol aldığı Sadakatsiz dizisinin final yapmasının ardından dinlenmek için Bali tatiline çıkan 25 yaşındaki genç oyuncu Melis Sezen, Instagram paylaşımlarıyla gündem oldu. Bali tatilinden karelerini takipçileriyle paylaşan Melis Sezen'in doğal hali beğeni topladı. Makyajsız halini yayınlayan Melis Sezen'in duru güzelliği dikkat çekti.

Makyajsız haliyle kamera karşısına geçen ve 'merhaba çiller' notuyla paylaşım yapan Melis Sezen doğal güzelliğiyle görenleri büyüledi.

İşte Melis Sezen'in makyajsız hali...

Melis Sezen'den cesur paylaşım! Makyajsız halini gözler önüne serdi

Melis Sezen'den cesur paylaşım! Makyajsız halini gözler önüne serdi - Resim : 2

Melis Sezen'den cesur paylaşım! Makyajsız halini gözler önüne serdi - Resim : 3

Melis Sezen'den cesur paylaşım! Makyajsız halini gözler önüne serdi - Resim : 4

Melis Sezen'den cesur paylaşım! Makyajsız halini gözler önüne serdi - Resim : 5

 

 

 

Melis Sezen'den cesur paylaşım! Makyajsız halini gözler önüne serdi ile ilgili etiketler Melis Sezen Instagram Sosyal Medya makyajsız hali doğal hali Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.