Meliha İsmailoğlu Diken: Sanırım daha çok isteyen taraf olduk

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi final serisi üçüncü maçında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup edip, seride durumu 3-0'a getirerek 6. şampiyonluğuna ulaştı. Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Meliha İsmailoğlu Diken, "Sanırım biz sonunda daha çok isteyen taraf olduk. 3 maçta da galibiyetle bitirdiğimiz için çok mutluyuz" dedi.

Mücadelenin ardından sarı-lacivertlilerin başarılı oyuncusu Meliha İsmailoğlu Diken, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Meliha, şampiyonluğu kendilerinin daha fazla istediğini aktararak, "Çok mutluyuz gerçekten. Fazla söze gerek yok. Herkese çok teşekkür ediyoruz. Sanırım biz sonunda daha çok isteyen taraf olduk. 3 maçta da galibiyetle bitirdiğimiz için çok mutluyuz. Çok yorucu bir sezondu" şeklinde konuştu.

Meliha İsmailoğlu Diken: Sanırım daha çok isteyen taraf olduk ile ilgili etiketler Fenerbahçe Opet voleybol
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.