Melih Gökçek'ten dinozor "Posta"sı!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in zamanında kentin çeşitli yerlerine yerleştirilen dev figürler bir bir sökülmeye başlandı. Bunlardan biri de yerleştirildiğinde de büyük tartışmalara yol açan dinozor figürüydü. Tartışma vinçle dün bulunduğu yerden sökülen dinozorun ardından da devam etti. Bu kez tartışmanın konusu dinozorun maliyeti konusunda. Posta Gazetesi'nin 8.6 milyon lira olduğunu iddia ettiği maliyete Gökçek'ten sert itiraz geldi. Gökçek bu konuda bir de anket düzenledi. Düzenlenen ankette katılanların yüzde 50'si Posta'nın haberindeki rakam ile dinozorun fiyatı arasında 417 kat fark olduğu görüşünde birleşti. Gökçek Abelisourus Dinozor'un reel fiyatının 31.748 lira olduğunu ancak müteahhite verilen ceza nedeniyle sadece 20 bin 363 lira ödendiğini açıkladı.

Atatürk Orman Çiftliği Kavşağı’na yerleştirilen dev dinozor maketinin Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kaldırılmasıyla ilgili olarak, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten açıklama geldi.

Gökçek, Posta Gazetesi'nin dinozorun sökülmesini manşete taşıyıp,"Parkın girişindeki 8.6 milyon liralık dev dinozor heykeli de depoya kaldırıldı." ifadesine sert tepki gösterdi.

Gökçek sonra da Posta'nın haberinde geçen maliyetin gerçek rakamdan kaç kat fazla yazıldığının tahmin edilmesi amacıyla bir anket başlattı.

Melih Gökçek yaklaşık bir saat süren anketin sonunda önce katılımla ilgili bilgileri paylaştı

Sonra da Ankapark'taki çadırlardaki dinozorların bedeli ile...

Sökümü dün yapılan dinozorun maliyetini açıkladı.

Melih Gökçek'ten dinozor "Posta"sı! ile ilgili etiketler Melih Gökçek Dinozor posta gazetesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.