Melih Gökçek'le fena makara yaptılar

Melih Gökçek sosyal medyada takip ediyor göründüğü hesap nedeniyle Twitter'da gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ile makara yaparken, profilinde yalnız erkeklerle arkadaşlık yapmak istediğini belirten hesap sahibinin ise ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı takip ettiği görüldü.

Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek, sosyal medyayı etkin kullanan siyasetçiler arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Hesabı danışmanları yerine bizzat kendisi kullandığını her fırsatta söyleyen Gökçek, bu akşam Twitter'da TT (Trend Topic) oldu. 

Melih Gökçek'le fena makara yaptılar

Bunun sebebi ise takip ettiği görülen hesaptı. Hesap sahibi profilinde kendisini yalnız erkeklerle arkadaşlık yapmak isteyen bir kadın olarak tanımlıyordu. Ve Gökçek tarafından takip edildiği hesapta görülüyordu. 

Melih Gökçek'le fena makara yaptılar - Resim : 2

Evli Olgun Ateşli adını kullanan hesap sahibinin Melih Gökçek tarafından takip edildiğinin görülmesi sosyal medya kullanıcıları tarafından tam anlamıyla makaraya alındı. 

Melih Gökçek'le fena makara yaptılar - Resim : 3

Melih Gökçek'le fena makara yaptılar - Resim : 4

Ancak bu hesap sahibi ile ilgili dikkat çeken bir başka daha detay var. Melih Gökçek onu takip ediyor görünürken, O da mevcut ABB Başkanı Mansur Yavaşı takip ediyordu.

Melih Gökçek'le fena makara yaptılar - Resim : 5

Hal böyle olunca Melih Gökçek'i tiye alanlar Mansur Yavaş üzerinden de makaraya devam ettiler...

Melih Gökçek'le fena makara yaptılar - Resim : 6

Kendisi hakkındaki her paylaşıma cevap vermesi ile tanınan Melih Gökçek'in haber yayına hazırlanırken bu hesapla ilgili hiçbir açıklama yapmadığını da belirtelim... 

Melih Gökçek'le fena makara yaptılar ile ilgili etiketler Melih Gökçek Mansur Yavaş Twitter makara
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.