Melih Gökçek'in istifasından sonra gözler Beyaz Tv'de...

Türkiyen'nin gündemini uzun süre meşgul eden gelişmelerin ardından Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanılığı'ndan istifa etmişti.

Gerçekleşen istifanın ardından gözler Gökçek'in sahibi olduğu Beyaz Tv'y çevrildi. Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, kanaldaki Son Söz programına bu gece son kez katılacağını Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Şamil Tayyar paylaşımında ''Beyaz TV'deki @sonsozbeyaz bu gece son kez ekrana gelecek. Gündemi birlikte konuşmak üzere saat 23.00'de bekleriz.'' ifadelerini kullandı.

Başkanlıktan istifa eden Meşlih Gökçek yayaın hayatına son verdiğini duyuran Kanal A'nın da kurucusu olarak biliniyordu. Gökçek'in kanala mali destekte bulunduğu iddia ediliyordu.

Melih Gökçek'in istifasından sonra gözler Beyaz Tv'de... ile ilgili etiketler Melih Gökçek Beyaz TV Şamil Tayyar kanal a
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.