Melih Gökçek İlber Ortaylı'ya cahil dedi, sosyal medya yıkıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Lozan ve 12 Adalar konusundaki açıklamalarını eleştirdiği Prof. Dr. İlber Ortaylı'ya 'cahil' dedi. Sosyal medya Gökçek'in paylaşımıyla yıkıldı.

 Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, tarihçi İlber Ortaylı'nın Ege Denizi'ndeki adaların Lozan Anlaşması'yla kaybedildiği iddialarına karşı yaptığı konuşmaya 'tepki' gösterdi.

Ortaylı'nın konuşmasını Twitter hesabından paylaşan Gökçek, "Hadi ordan çok bilmiş cahil… Dinleyin…12 adaların Yunan’a verilmesini nasıl kıvırarak anlatıyor…" ifadelerini kullandı. 

İŞTE O PAYLAŞIM:

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Çok sayıda kullanıcı Gökçek'in yalan haberleri paylaştığı açıklamalara gönderme yaparak, paylaşımını "ti"ye aldı. Paylaşımın ardından Gökçek'in ismi sosyal medyada en çok konuşulan başlıklar arasına girdi.

Bir Twitter kullanıcısı "Jelibonu maden sanan adamın İlber hocaya cahil dediği bir dönemden geçiyoruz" derken, gazeteci Fatih Altaylı da "Son günlerde beni en çok güldüren olay Melih Gökçek’in İlber Ortaylı’ya 'Cahil' demesi oldu. Puahhahahah" şeklinde paylaşım yaptı.

Melih Gökçek İlber Ortaylı'ya cahil dedi, sosyal medya yıkıldı! ile ilgili etiketler İlber Ortaylı Melih Gökçek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.