Melih Gökçek fena halde trollendi!

Anıtkabir'de çektiği videoda Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci ile ilgili seri tweetler paylaşan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, önce bu paylaşımların yapıldığı hesabın FETÖ'ye ait olduğunu iddia etti. Özrün de aynı hesaptan atıldığına dikkat çeken Gökçek, sosyal medyada hızla yayılan bir fotoğrafı ODTÜ'lü Safiye İnci'nin gerçek hali olarak paylaştı. Ancak o fotoğraf İnci'ye değil Tuğçe Maden adlı bir kadına aitti. Fena trollenen Gökçek özür dilemek zorunda kaldı...

Türkiye'nin büyük tepkisini çeken ve paylaşımdan kısa süre sonra gözaltına alınan Safiye İnce adlı kadınla ilgili olarak Tweet serisi yapan Melih Gökçek ilk olarak Atatürk'e hakaret eden kadının üslubuna dikkat çekiyor. Görüntüleri piyasaya sürenin ise FETÖ'cü bir hesap olduğunu belirtiyor. 

Gökçek, Kadının özür videosunun da aynı hesaptan paylaşıldığına dikkat çekiyor.

3️⃣FOYA ORTAYA ÇIKINCA HEMEN ÖZÜR DİLİYOR...

FETÖ'cü iddiasını kuvvetlendirecek iddiaları sıralayan Gökçek, Safiye İnci için "Yeni neslin provakotörü" ifadesini kullanıyor

Melih Gökçek'in 2. sırada paylaştığı tweet ise bizzat kendisi tarafından daha sonra silindi. 

O tweet şuydu;

Melih Gökçek fena halde trollendi!

Oysa gerçekte fotoğrafta çiçekli elbise giyen kişinin Safiye İnci ile ilgisi yoktu. Melih Gökçek sosyal medyadaki paylaşımlara kanmış, bir başka deyişle fena trollenmişti. Fotoğraftaki kişi Tuğçe Maden adında bir kadındı. 

Tuğçe Maden'in uyarısı ile hatasını anlayan Gökçek, hem attığı bu tweeti silmek, hem de özür dilemek zorunda kaldı. 

Melih Gökçek fena halde trollendi! - Resim : 2

 

Melih Gökçek fena halde trollendi! ile ilgili etiketler Melih Gökçek safiye inci tuğçe maden atatürk'e hakaret
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.