Melih Gökçek Beştepe'de... Görüşme az önce sona erdi...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la randevu talebi üzerine, bugün görüşmenin gerçekleşebileceği konuşuluyordu. Erdoğan'ın Gökçek ile görüşeceği bilgisi, haber merkezlerine son dakika gelişmesi olarak düştü... SuperHaber'in edindiği bilgilere göre, Gökçek'in dakikalar içinde istifa etmesi bekleniyor...

Habertürk'ün haberine göre; AK Parti'de istifası istenen belediye başkanları gündeminin bugünkü AK Parti MYK toplantısında da ele alınması bekleniyor. AK Parti MYK toplantısı bugün öğleden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak.

erdogan-akparti-bb9

BURSA VE BALIKESİR'DEN 'GÖREVE DEVAM' MESAJLARI GELMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifası istenen belediye başkanlarına ilişkin sözlerinin ardından, Bursa ve Balıkesir Belediye Başkanları'ndan 'göreve devam' mesajları gelmişti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir görüşme daha talep ettiği konuşuluyordu. Erdoğan bugün Gökçek ile görüştü. Şu an Beştepe'de olan Gökçek'in az sonra istifa edeceği öğrenildi.

GÖRÜŞME SONA ERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Melih Gökçek ile görüşmesi sona erdi. Ak Parti MYK toplantısı öncesinde gerçekleşen görüşmeyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Melih Gökçek Beştepe'de... Görüşme az önce sona erdi... ile ilgili etiketler Erdoğan gökçek
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.