Melek Mosso sevgilisinden evlilik teklifi aldı

Gerçek adı Melek Davarcı olan, sahne adı Melek Mosso ile tanınan 34 yaşındaki müzisyen Melek Mosso evlilik yolunda ilk adımı attı. Bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Serkan Sağdıç'tan evlilik teklifi alan Mosso sevgilisine 'evet' yanıtını verdi. Şarkıcı, evlilik teklifi aldığı anlara ait çekilen karesini Instagram sayfasından paylaşarak müjdeli haberi takipçilerine duyurdu.

Şarkıcı Melek Mosso, evlilik yolunda ilk adımı attı. Gerçek adı Melek Davarcı olan ve sahne adı Melek Mosso ile tanınan şarkıcı, bir süredir aşk yaşadığı Serkan Sağdıç'tan evlilik teklifi aldı. Sürpriz teklif karşısında şaşkına dönen Mosso, evlilik teklifi aldığı anları Instagram sayfasından takipçileriyle paylaştı.

Serkan Sağdıç, Melek Mosso'nun önünde diz çöküp evlilik teklifinde bulundu. Sevgilisinin kendisine uzattığı tektaşı kabul edip parmağını takan şarkıcı, sevgilisine "Evet" yanıtını verdi. O anları da sosyal medya hesabından yayınlayan Melek Mosso'ya tebrik mesajları yağdı.

İşte Melek Mosso'nun evlilik teklifi aldığı anlar:

Melek Mosso sevgilisinden evlilik teklifi aldı - Resim : 2

Melek Mosso sevgilisinden evlilik teklifi aldı - Resim : 3

Melek Mosso sevgilisinden evlilik teklifi aldı - Resim : 4

Melek Mosso sevgilisinden evlilik teklifi aldı - Resim : 5

 

 

Melek Mosso sevgilisinden evlilik teklifi aldı ile ilgili etiketler Melek Mosso Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.