Melek Mosso, ödül töreni konuşmasıyla gündemde! ''Katledilen tüm kadınların ruhlarına armağan ediyorum''

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, PowerTürk Müzik Ödülleri Töreni'nde "En Güçlü Cover Şarkı" ödülünü aldığı sırada yaptığı konuşmayla gündeme geldi. Mosso, ödülünü kadınlara armağan etti.

Melek Mosso, PowerTürk Müzik Ödülleri Töreni'ndeki konuşmasıyla adından söz ettirdi. Törende "En Güçlü Cover Şarkı" ödülünü alan ünlü şarkıcı, aldığı ödülü, katledilen tüm kadınların ruhlarına armağan etti.

''KİMSE BENİ SUSTURAMAYACAK''

Melek Mosso, ödül töreni konuşmasında 'Yüzyıllardır bu toplumda, bu dünyada ötekileştirilen, kıyafetleriyle, kahkahasıyla, kadın olmanın gerektirdiği her şeyle yargılanan, ittirilen, katledilen bütün kadınların ruhlarına armağan olarak alıyorum.' şeklinde konuştu.

Melek Mosso, ödül töreni konuşmasıyla gündemde! ''Katledilen tüm kadınların ruhlarına armağan ediyorum''

Salonda kopan alkış ve tezahüratların ardından ünlü şarkıcı sözlerine şu şekilde devam etti:

''Ve şunu belirtmek isterim ki size, sesimiz hiçbir zaman kısılamayacak. Ben kadın şarkıcıların, kadın sanatçıların bu toplumda kadınlığıyla her zaman gurur duyan bir kadınım. Ve her zaman onların arkasında olacağım. Kimse beni susturamayacak. Konuşmaya, üretmeye ve şarkı söylemeye devam!'' 

Melek Mosso, ödül töreni konuşmasıyla gündemde! ''Katledilen tüm kadınların ruhlarına armağan ediyorum'' ile ilgili etiketler Melek Mosso
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.