Melek Mosso konserini iptal etmeyen Cüneyt Yüksel Ankara'ya çağırıldı

Melek Mosso konserini iptal etmeyen ve sosyal medyada büyük bir kitle tarafından istifaya çağırılan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'in Ankara'ya çağırıldığı konuşuluyor.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın galibiyeti ile sonuçlandı ancak siyaset kulislerinde hareketlilik azalmadı...

Son olarak seçim günü paylaştığı kombin fotoğrafı ve bir sahnesindeki el işaretiyle bazı vatandaşların tepkisini çeken şarkıcı Melek Mosso'nun, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 57'nci Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali'nde sahne alacağı açıklanmıştı.

Melek Mosso'dan “seçim kombini” özürü: “Bu gerginlik duvarına bir tuğla da  ben koymayacağım” - Serbestiyet

Bu sahne, sosyal medyada binlerce vatandaş tarafından protesto edildi ve konserin iptal edilmesi istendi. Ancak bu tepkilere kulaklarını tıkayan AK Partili Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, sosyal medyanın da gündemine oturdu. 

Melek Mosso konserini iptal etmeyen Cüneyt Yüksel Ankara'ya çağırıldı - Resim : 2

14 Mayıs seçimleri öncesi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na oy vermiş kadınlara yönelik küfürlü mesajları destekleyen Melek Mosso'nun Tekirdağ'da Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen festivalde sahne alması ve burada Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'in Mosso'ya sarılarak birlikte şarkı söylemesi büyük yankı uyandırdı.

İSTİFA ÇAĞRILARINDAN SONRA ANKARA'YA ÇAĞIRILDI

Sosyal medyada binlerce vatandaş, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel için istifa çağrısında bulundu.

Superhaber'in edindiği kulis bilgilerine göre Cüneyt Yüksel, Ankara'ya çağırıldı. Yine aynı kulis bilgisine göre Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'in AK Parti Genel Merkez tarafından ya istifası istenecek ya da ihtar verilecek... 

 

Melek Mosso konserini iptal etmeyen Cüneyt Yüksel Ankara'ya çağırıldı ile ilgili etiketler Tekirdağ Süleymanpaşa
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.