Melek Mosso konseri sonrası Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel istifa etti: Tekrar helallik istiyorum!

İptal etmediği Melek Mosso konseri ardından tepkilerin odağı olan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, helalilik dileyerek istafasını yayınladı.

İptal etmediği Melek Mosso konserinin ardından gelen tepkiler üzerine Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Genel Merkez tarafından görevden alındı.

Yüksel istifasını AK Parti Genel Merkezi'ne sundu.

Cüneyt Yüksel istifasını AK Parti Genel Merkezi'ne sunulmasının ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan kararı onayladı.

CÜNEYT YÜKSEL YERİNE GETİRİLEN İSİM

Yüksel'in yerine Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar başkanlık görevine getirildi.

"TEKRAR HELALLİK İSTİYORUM"

Sosyal medya hesabında açıklama yapan Yüksel, şu ifadelere yer verdi:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle, AK Parti Tekirdağ teşkilatlarında 2009 yılından bu yana hiç ara vermeden; ilçe başkan yardımcılığı, il başkan yardımcılığı, ilçe başkanlığı ve il başkanlığı görevlerinde bulunduktan sonra 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Süleymanpaşa Belediye Başkan adayı olarak gösterildim.

Değerli yol arkadaşlarımızla beraber verdiğimiz üstün gayretle, kıymetli hemşehrilerimizin teveccühünü alarak güzel ilçemiz Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevini üstlendim. Göreve başladığım andan itibaren; çalışma arkadaşlarımla birlikte gece-gündüz demeden, 'Halka hizmet, Hakk'a hizmet' anlayışıyla tüm vatandaşlarımızın şahitliğinde, şerefim, haysiyetim ve onurumla Süleymanpaşa'mıza hizmet ettim.

Bizler, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, devletimize ve milletimize hizmet etmek için gerektiğinde mevcudiyetini dahi feda etmeyi göze alarak yola çıkmış insanlarız. Bu yolda, birlikte mücadele etmekten onur duyduğum dava arkadaşlarımı üzmek ya da kırmak asla aklımdan geçmemiştir.

Bu nedenle kendilerinden tekrar helallik istiyorum."

Melek Mosso konseri sonrası Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel istifa etti: Tekrar helallik istiyorum!

Melek Mosso konseri sonrası Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel istifa etti: Tekrar helallik istiyorum! ile ilgili etiketler Melek Mosso
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.