Melek Baykal'dan sevenlerini endişelendiren paylaşım! Kaza geçirdiğini açıkladı

Usta tiyatrocu Melek Baykal, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla turne sırasında kaza geçirdiğini açıkladı. Bu süreçte kendisini arayan soran dostlarına teşekkür eden Melek Baykal sevenlerini endişelendirdi. Son sağlık durumu hakkında da bilgi veren Baykal, tiyatro sahnelerine geri döndüğünü açıkladı.

64 yaşındaki tiyatro ve dizi oyuncusu Melek Baykal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini endişelendirdi. Turnede kaza geçirdiğini belirten Baykal, ''Turnede bir kaza geçirdim kötü düştüm 😞sağ dizimi bayağı bir haşat etmişim.'' açıklamasında bulundu. Geçirdiği kazaya sonrası soluğu hastanede alan ve tedavisine başlanan Melek Baykal, tiyatro sahnelerine geri döndüğünü de açıkladı.

 KAZA GEÇİRDİĞİNİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU


Melek Baykal turne sırasında kaza geçirdi. Instagram'dan bir paylaşım yapan Baykal, ''Turnede bir kaza geçirdim kötü düştüm 😞sağ dizimi bayağı bir haşat etmişim. Doçent doktor ortopedist Murat Erdoğan imdadıma yetişti🙏hemen teşhisini koyarak tedavime başlattı🙏vaar olun hocam sizi tanıdığım için çok şanslıyım..sizin gibi değerli doktorlarımızın varlığını bilmek bizleri çok mutlu ediyor'' açıklamasını yaptı.

melek baykal


597 bin takipçili Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Melek Baykal, ''Hepinizi çok seviyorum. Geçirdiğim kaza neticesinde bir kez daha anladım ki, dost biriktirmek çok önemliymiş. Vaar olun beni çok mutlu ettiniz. Turnemiz devam ediyor. Kocaman kucaklıyor öpüyorum. Sağlıkla sevgiyle kalalım'' ifadelerini kullandı.

Melek Baykal paylaşımının altına ise şu notu düştü: ''Sevgiden dostluktan ötesi yok❤️ sevdiklerim sevenlerim gerek mesajla gerek paylaşım yaparak , telefonla arayarak yanımda olduğunuzu bana o kadar güzel hissettirdinizki işte bu bana yeter❤️❤️🧿 Hepinizi kocaman kucaklıyor öpüyorum😘😘😘 İyikiii varsınız🙏🙏❤️❤️ #dostluknegüzelşey''

Melek Baykal'a takipçilerinden geçmiş olsun mesajları yağdı.

Melek Baykal'dan sevenlerini endişelendiren paylaşım! Kaza geçirdiğini açıkladı

 

Melek Baykal'dan sevenlerini endişelendiren paylaşım! Kaza geçirdiğini açıkladı ile ilgili etiketler Melek Baykal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.