Çocuk kaçakçılarını anlatan film yüzünden Mel Gibson tutuklandı iddiası gündem oldu

Ünlü aktör Mel Gibson, çocuk kaçakçılarını anlatan dizi-film çekti ve konuyla ilgili bir video paylaştı. Sosyal medyada Mel Gibson'ın tutuklandığı iddia edildi. Peki ne videosu paylaştı? Filminin konusu ne? Video gerçek mi?

Dünyaca ünlü aktör ve yönetmen Mel Gibson'ın çocuk kaçakçılarını anlatan 4 bölümlük belgesel bir dizi çektiği iddia ediliyordu. Bugün ise sosyal medyada Mel Gibson'ın bu yapım nedeniyle tutuklandığı iddia edildi.

Mel Gibson'ın IMDb'de adı geçmese de Gibson'ın “Sound of Freedom” adlı filminin son düzenlemesini üstlendiğini iddia ediyor.

MEL GİBSON TUTUKLANDI MI? NE VİDEOSU PAYLAŞTI?

Mel Gibson konuya ilişkin bir video paylaşmış ve video sosyal medyada viral haline gelmişti. Gibson bu videoda "Günümüz dünyasının en rahatsız edici sorunlarından biri insan kaçakçılığıdır. Özellikle de çocuk kaçakçılığıdır. Geleceğimiz çocuklarımızdır. Şimdi, bu suçu ortadan kaldırmanın ilk adımı farkındalıktır. Gidin 'Özgürlüğün Sesi'ni izleyin." şeklinde bir çağrıda bulunuyordu.

Ayrıca bu videonun da deepfake olabileceği, gerçek olmayabileceği de belirtiliyor.

Mel Gibson'ın tutuklandığı yönünde henüz resmi bir kaynak ya da haber yok. Sosyal medyada tutuklandı iddiası çok konuşuluyor.

Bu iddiaların şu ana kadar gerçeği yansıtmadığını ve resmi hiçbir kaynaktan onaylanmadığını söyleyebiliriz. Yeni bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir.

 

Çocuk kaçakçılarını anlatan film yüzünden Mel Gibson tutuklandı iddiası gündem oldu ile ilgili etiketler Mel Gibson oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.