Mel Gibson, Ali Şen'in oğluna misafir oldu!

Begüm ve Adnan Şen, çifti Los Angeles’taki evlerinde ünlü aktör Mel Gibson’ı misafir etti.

Begüm Şen, doğum günü partisine katılan Mel Gibson’la çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada paylaştı. Şen çiftinin dostları “Adnan daha karizmatik” şeklinde yorumlar yaparken, Begüm Şen ünlü aktöre övgüler yağdırdı: “Bütün filmlerini büyük zevkle izledim. Çok iyi, tatlı, doğal, olduğu gibi.”

Mel Gibson, Ali Şen'in oğluna misafir oldu!

Begüm-Adnan Şen çifti, Mel Gibson ve dostlarıyla çektirdikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaştı.

MEL GİBSON KİMDİR?

Gerçek adı Mel Columcille Gerard Gibson'dır. Mel Gibson 3 Ocak 1956 tarihinde New York'un Peekskill şehrinde onbir çocuklu bir ailenin altıncı çocuğu olarak dünyaya geldi. Babası ''Hutton Gibson'' New York Merkez Tren İstasyonu’nda çalışıyordu.

Gibson 12 yaşındayken babası iş yerinde bir kaza geçirip yaralanır ve dava sonucunda 145.000 dolar tazminat kazanır. Bunun üzerine aile Avustralya'nın Sydney şehrindeki West Pymble kasabasına taşınır.

Gibson, ilkokul ve liseyi Wahroonga”da St Leo Katolik Koleji'nde okudu. Daha sonra New South Wales Üniversitesi’nin drama bölümüne girdi. Öğrencilik yıllarında ''Summer City'' adlı bir filmde Scollop adında genç bir sörfçüyü canlandırdı. Mezun olduktan sonra Güney Avustralya Devlet Tiyatrosu’na katıldı. Burada birçok klasik oyunda rol alan Gibson, sinemaya ''Mad Max'' adlı aksiyon filmiyle başladı.

Filmdeki, Mad Max karakteriyle Avustralya’da büyük şöhrete kavuşan Gibson, filmin devamı niteliğindeki ''The Road Warrior'' ile Amerika’da da tanındı. Ardından Danny Glover'la başrol oynadığı ''Lethal Weapon / Cehennem Silahı'' filmiyle büyük çıkış yaptı. Seri filmi 4’e kadar çekildi.

Elde ettiği prestijle kendi istediği projelerde oynama fırsatı bulan Gibson, ''Hamlet'' ve ''The Man Without a Face / Yüzü Olmayan Adam'' gibi dramatik oyunculuğu ağır basan filmlerde rol aldı. Bu filmlerin beklenen ilgiyi görmemesi Gibson’ı aksiyon filmlerine dönmeye mecbur etti.

İngiltere’ye karşı verdiği mücadeleyi konu alan ''Braveheart / Cesur Yürek'' filminin hem yönetmeni hem başrol oyuncusu olan Mel Gibson, En İyi Film ve En İyi Yönetmen olmak üzere iki Oscar ödülünün sahibi oldu.

''Randsom'' adlı gerilim filminde oğlu kaçırılan bir hava alanı yetkilisini canlandıran Gibson, 1997 yılında Julia Roberts ile birlikte ''Conspiracy Theory / Komplo Teorisi'' adlı filmde rol aldı. Ertesi yıl ''Lethal Weapon / Cehennem Silahı'' serisinin sonuncusuna imza atan ünlü aktör, ''Payback'' adlı yüksek bütçeli gerilim filminde, inançsız karısı ve iki taraflı oynayan bir arkadaşından intikam almaya çalışan bir hırsızı canlandırdı.

2002 yılında ''We Were Soldiers / Bir Zamanlar Askerdik'' ve ''Signs / İşaretler'' isimli iki filmde rol alan Mel Gibson, Gallipoli”deki rolüyle En İyi Aktör dalında Avustralya Film Enstitüsü ödülünü kazandı.

Ünlü aktörün 2004 yılında yönettiği Tutku - Hz. İsa’nın Çilesi adlı yapım da oldukça ses getirmiştir.

Mel Gibson, Ali Şen'in oğluna misafir oldu! ile ilgili etiketler mel gibson ali şen begüm şen adnan şen
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.