Meksika’da toplu mezar bulundu! 25 kişinin cesedine ulaşıldı

Meksila'da kayıp yakınları toplu mezar buldu. Arazideki çökmelerden şüphelenen aile üyeleri durumu yetkililere haber verdi. Bölgede yapılan çalışma sonucu 25 cesede ulaşıldı. Toplu mezardaki cansız bedenlerin sayısının daha fazla olduğu belirtiliyor. Çalışmalar devam ediyor.

Meksika’nın Jalisco eyaletinde bulunan toplu mezarda 25 kişinin cesedine ulaşıldı.

Meksika’nın Jalisco eyaletinde yer alan Zapopan şehri yakınlarındaki bir arazide toplu mezar bulundu.

Torbalara konulmuş halde 25 kişiye ait cansız bedenin bulunduğu mezar, kayıp olan yakınlarını aramak için bir araya gelen bölge halkından bir grup tarafından tespit edildi.

Grubun üyeleri, arazinin yüzeyinde çöken alanlardan şüphelendikten sonra bölgeyi taradıklarını açıkladı. Jalisco eyalet yönetimi ise, arazideki arama çalışmalarını yürütmek üzere bölgeye iş makineleri ve polis ekipleri gönderdi.

Toplu mezarın ilk olarak geçtiğimiz cuma günü bulunduğu ve ilk kazı çalışmalarında 16 kişinin cansız bedenine ulaşıldığı ifade edildi. Devam eden kazı çalışmaları neticesinde dün ulaşılan cesetlerle sayı 25’e yükseldi. Yetkililer, arazide daha fazla ceset olduğunu tahmin ettiklerini belirtiyor. Bölgedeki son ceset bulunana kadar kazı çalışmalarına devam edilecek.

Meksika’da toplu mezar bulundu! 25 kişinin cesedine ulaşıldı ile ilgili etiketler Meksika jalisco toplu mezar 25 ceset kayıp insanlar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.