Meksika’da futbol maçında kartel katliamı: 4 ölü

Meksika'da bir futbol maçına silahlı saldırı düzenleyen kartel ortalığı kan gölüne çevirdi. Saldırı sonucunda 4 kişi hayatını kaybetti

Meksika'nın Guerrero eyaletindeki Tecpan şehrinde bir futbol müsabakası sırasında, stadı basan ve uzun namlulu silahlar ile saldırı düzenelyen çete 4 kişiyi öldürdü. Çok sayıda yaralının da olduğu saldırıda sahadaki futbolcular ise zarar görmedi.

Tecpan şehri yerel yönetimi saldırı ile ilgili yaptığı açıklamada olay nedeniyle üzüntü duyduklarını belirtirken, saldırının soruşturulması ve vatandaşların güvenliğinin sağlanması amacıyla federal ve eyalete bağlı ekiplerin birlikte çalışmaya başladığını bildirdi.

Saldırıda öldürülenlerden birinin bölgedeki kartelin lideri ve bir başka kişinin ise onun en yakın arkadaşı olduğunun tespit edilmesi üzerine olayın suç çeteleri arasındaki bir hesaplaşma olabileceği yönünde iddialar ortaya atıldı.

Meksika’da futbol maçında kartel katliamı: 4 ölü ile ilgili etiketler Meksika silah saldırı maç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.