Meksika güzeline twerk dansı dayağı! Eli yüzü kan içinde kaldı... / VİDEO

Meksika'nın ünlü tatil beldesi Cancun'da eğlenmek için bir gece klübüne giden eski Meksika güzeli Brenda Zambrano sahnede twerk dansı yapınca, kıskançlık krizine giren bir dansçı kızın hışmına uğradı. Cam kırıkları ile saldırıya uğrayan Zambrano'nun yaralarına 13 dikiş atıldı...

Meksika'nın ünlü tatil beldesi Cancun'da eğlenmek için bir gece klübüne giden eski Meksika güzeli Brenda Zambrano sahnede twerk dansı yapınca, kıskançlık krizine giren bir dansçı kızın hışmına uğradı.

zambrano1

Meksikalı mankenin 'kendi müşterilerine çalamayacağını' söyleyen striptiz dansçısı, bir anda Zambrano'ya saldırarak, kafasında bir şişesi kırdı.

zambrano2

Daha sonra da cam kırıklarıyla Meksikalı mankene saldıran dansçı kadın "Bu mekan bana ve arkadaşlarıma ait. Müşterilerimizi çalıp bizi işimizden edemezsin" diye bağırdı.

zambrano3

Cancun kentine yeni piyasaya çıkacak olan mücevherat koleksiyonunu tanıtımı için geldiğini söyleyen Zambrano, "Sadece eğlenmek için bu gece klübüne gelmiştim. Halen şaşkınım. Acil olarak hastaneye kaldırıldım ve başıma 13 dikiş atıldı" diye konuştu.

zambrano4

Meksika'nın en ünlü televizyon yıldızlarından bir olan Zambrano, 2012'de Tamaulipas eyeleti güzelilik kraliçesi olmuştu.

Meksika güzeline twerk dansı dayağı! Eli yüzü kan içinde kaldı... / VİDEO ile ilgili etiketler Meksika brenda zambrano twerk dansı saldırıya uğradı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.