Meinel: Deniz Yücel gazetecilik sınırını çok aştı...

Avrupa Diplomatlar Birliği Başkanı Prof. Günther Meinel, Türkiye ile Almanya arasında krize neden olan Deniz Yücel'in gazetecilik sınırlarını aştığını söyledi.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Meinel, konuyla ilgili soruya ''Deniz Yücel gazetecilik sınırını çok aşmış biridir. Ben Türk hukukuna tamamen güveniyorum. Deniz Yücel'in PKK terör örgütü ile bağlantıları ortaya çıkmıştır. Deniz Yücel gazetecilik sınırını geçip yanlış yapmıştır. Ben Türk hukuk sisteminin Deniz Yücel ile ilgili kararını doğru şekilde vereceğine ve hangi noktalarda örgüt ile çalıştığını ortaya koyacağına inanıyorum.'' şeklinde cevap verdi.

prof_1

Yücel'i istihbarat örgütleri kullanmış olabilir mi?
''Bu konuda net bir bilgim yok ama bir gazeteci, gazetecilik sınırlarını aştıysa suçlu olacaktır. Ben hiç kimseden Deniz Yücel'in suçsuz olduğunu hiçkimseden duymadım. Deniz Yücel'in hata yaptığını çok açık olarak biliyorum.''

Alman hükümeti neden bu kadar baskı kuruyor?
''Deniz Yücel bir simge oldu. Bugüne kadar Almanya her istediğini yaptı, istediğini aldı. Deniz Yücel'i de istedi. Alamayınca sorun çıkarıyor. Politikacılar istediklerini alamayınca halkın karşısında zayıf düşüyorlar.''

Meinel: Deniz Yücel gazetecilik sınırını çok aştı... ile ilgili etiketler deniz yücel prof. günther meinel
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.