Mehtap Yılmaz, pavyon dansı yapan Nez'i yerden yere vurmuştu! Nez'den hamle gecikmedi

Popstar Mehtap Yılmaz, katıldığı programda son dönemde akım haline gelen pavyon dansıyla gündem olan Nez hakkında sert sözler söylemişti. Bu sözleri duyan Nez, Mehtap Yılmaz'a hakaret davası açacağını açıkladı.

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı ve başrol olduğu İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı performansı çok konuşulmuştu. Ergüçlü'nün pavyon dansının ardından Dilber akımı başlamıştı. Pavyon dansına ve pavyon elbiselerine olan ilgi artmıştı. 

Mehtap Yılmaz, pavyon dansı yapan Nez'i yerden yere vurmuştu! Nez'den hamle gecikmedi

Survivor yarışmacısı Sema Aydemir ve Gülşen de yaptıkları pavyon dansı ile gündeme gelmişti. Pavyon dansının popülerleşmesinin ardından birçok isimden tepki gelmişti. Pavyon dansına tepki gösteren bir isim de Popstar Alaturka yarışmasıyla adını duyuran Mehtap Yılmaz oldu. Yılmaz, pavyon dansı videosu çekenler için "Bunların hepsini alacaksın bir pavyona koyacaksın, bunlar burada 15 gün dansçı olarak masa masa gezecekler o hayatın gerçek yüzünü görecekler, sonra da “bizi kurtarın” diye yalvaracaklar" demişti.

Mehtap Yılmaz, pavyon dansı yapan Nez'i yerden yere vurmuştu! Nez'den hamle gecikmedi - Resim : 2

MEHTAP YILMAZ, NEZ'İ TOPA TUTTU!

Aramızda Kalmasın programına konuk olan Popstar Mehtap, eline kaşık alarak pavyon dansı yapan Nez'e adeta ateş püskürmüştü. Mehtap Yılmaz, pavyon danslarını eleştirenlere "Sivri zekalı" diyen Nez'e "Akıl tutulması. Senin beynine oksijen gitmiyor herhalde. Kafan çalışmıyor. Sen çok meraklıysan git bir ay çalış. Sana içki de versinler. Yaşlı başlı amcalarla çık karşılıklı oyna. Sonra o yaşlı amcalar senin her yerini elleyerek taciz etsin. Masalara da otur. Yazık ya utanıyorum sizin gibilerle aynı yerde nefes almaktan. Biz nereye gitmişiz ya? Eline de kaşık almış... Bunlara pirim vermeyin. Kızlarınızı koruyun, bunların yatacak yerleri yok. Biz pavyonlarda cinayete giden kadınlardan bahsediyoruz. Senin jartiyerinle, kaşıklarınla alakası yok. Oradaki kızları sadece dans ediyor zannediyorsunuz ama vücutları kesik içinde. Bunu güzelleştirmeyin, övmeyin, özendirmeyin. Yazıklar olsun size. Lanet olsun size. Kadın bedeninin sermaye olduğu günlerde şu yaptığınıza bakın. Bu dansla bu kıyafetle bu jartiyeriyle acilen pavyona başlasın" diyerek tepki göstermişti.

Mehtap Yılmaz, pavyon dansı yapan Nez'i yerden yere vurmuştu! Nez'den hamle gecikmedi - Resim : 3

NEZ DAVA AÇIYOR

Bu sözleri duyan Nez ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda yasal yollara başvuracağını belirterek "Hakaret davası açıyorum. Bakalım kolay mı böyle hedef alıp hakaret etmek" ifadelerini kullandı.

Mehtap Yılmaz, pavyon dansı yapan Nez'i yerden yere vurmuştu! Nez'den hamle gecikmedi - Resim : 4

Mehtap Yılmaz, pavyon dansı yapan Nez'i yerden yere vurmuştu! Nez'den hamle gecikmedi ile ilgili etiketler Nez Yazıcı Mehtap Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.