Mehtap Taşkıran kimdir, kaç yaşında? Kızı Yaren Su öldü mü?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bir döneme damgasını vuran" Kısmetse Olur" adlı programda ün kazanan Mehtap Taşkıran, sosyal medya hesabından kızı Yaren Su için dua istedi. Yapılan haberlerin ardından, geçtiğimiz hafta otobüsten beyin kanaması geçiren kızı Yaren Su için yardım isteyen Mehtap Taşkıran'ın yaşamı merakla araştırılıyor. Peki, Mehtap Taşkıran kimdir? Ayrıntılar haberimizde...

Bir dönemin efsanevi programı "Kısmetse Olur" programıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran Mehtap Taşkıran zor günler geçiriyor. Taşkıran'ın kızı Yaren Su, geçtiğimiz hafta otobüste beyin kanaması geçirdi ve birkaç gündür komada yaşam mücadelesi veriyor. Sosyal medya hesabı üzerinden kızının son durumu hakkında paylaşım yapan Taşkıran, takipçilerinden dua istedi. Yaşanan bu üzücü olayın ardından Taşkıran'ın yaşamı merakla araştırılmaya başlandı. Detaylar haberimizde... 

Mehtap Taşkıran kimdir, kaç yaşında? Kızı Yaren Su öldü mü?

YARDIM İSTEDİ

Paylaşımının altına yardım için etiket yapılmasını isteyen Mehtap, 'Bana yardım edin lütfen. Burada beyin cerrahisi aşırı ilgisiz. Ameliyat olmuş hastayı yerinde görmesi gerekirken mesajla bilgisayardan bilgi alarak görüyor. Allah rızası için paylaşın, etiketleyin çocuğumu kaybedeceğim. Bizim hakkımız beyin cerrahisinin ilgilenmesi ama ilgilenmiyorlar.' dedi ve yaptığı paylaşımlara Sağlık Bakanlığı'nı da etiketleyerek sesini duyurmaya çalıştı.

Mehtap Taşkıran kimdir, kaç yaşında? Kızı Yaren Su öldü mü? - Resim : 2

MEHTAP TAŞKIRAN KİMDİR?

Kısmetse Olur programına katılan ve yaptığı sivri çıkışlarla tanınan Mehtap Taşkıran, 1985 yılında Yozgat'ta dünyaya geldi. Bankacılık ve Sigortacılık mezunu olan Taşkıran, daha önce bir evlilik yapmış ve bu evlilikten bir çocuk sahibi olmuştur. 

 2015 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur yarışmasının gelin adaylarından Mehtap Taşkıran yarışmaya İstanbul’dan katılmıştır.

 

 

Mehtap Taşkıran kimdir, kaç yaşında? Kızı Yaren Su öldü mü? ile ilgili etiketler Mehtap Taşkıran Kısmetse Olur
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.