Mehtap Ar yeniden yoğun bakıma kaldırıldı! Müjde Ar: Herkesten dua bekliyoruz...

Uzun süredir kanser tedavisi gören Müjde Ar'ın kardeşi Aysel Gürel’in küçük kızı Mehtap Ar'ın, beş gün boyunca yoğun bakımda kaldığı ardından evde tedavisine devam edildiği öğrenilmişti. Kardeşinin sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulunan ünlü oyuncu Müjde Ar, kardeşinin yeniden yoğun bakıma kaldırıldığını ve sağlık durumunun kritik olduğunu ifade etti.

Bir süredir kanser hastalığıyla savaş veren Mehtap Ar'ın tedavisi, kardeşi Müjde Ar'ın Bodrum'daki evinde sürüyor. "Üçü Her Yerde" programında Özgür Aras, Mehtap Ar'ın yoğun bakıma alındığını açıkladı.

Mehtap Ar yeniden yoğun bakıma kaldırıldı! Müjde Ar: Herkesten dua bekliyoruz...

Aras, "Uzun süredir Mehtap Ar, o kötü hastalıkla savaş veriyor. 10 gün önce rahatsızlık geçiren Mehtap Ar, kontrol amacıyla gittiği hastanede yoğun bakıma alındı. Yoğun bakımdan 5 gün önce çıktı fakat durumu hala stabil. Sağolsun ablası Müjde Ar, Sezen Aksu, oğlu Söz, tüm ailesi hep birlikteydi" diye konuştu.

13 sene önce rahim ağzı kanseri tedavisi gören ve hastalığı yenen Mehtap Ar, bir süredir akciğer kanseriyle savaş veriyor.

"TEKRAR YOĞUN BAKIMA ALINDI"

Müjde Ar, çıkan bu haberlerin ardından kardeşi Mehtap Ar'ın sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu. Ünlü oyuncu, "Tedavisinde kullanılan ilacını 8 Ocak'ta almak üzere kontrol için hastaneye gittiğimizde yatırdık. Durumu 3-4 gün sonra kötüleşti. Beş gün yoğun bakıma alındı. Daha sonra yoğun bakımdan çıkardık ama bir gün odasında kalabildi. Yoğun bakıma beyne pıhtı attığı için yeniden kaldırıldı. Sezen (Aksu), Söz (Ar), Ercan (Karakaş) ve ben hep orada birlikteydik. Üç haftadır oradayız. Şu an sağlık durumu kritik.. Çok üzücü günler geçiriyoruz, ailece perişan olmuş haldeyiz, sürekli dualar ediyoruz. Mehtap şu an mücadele ediyor ama çok fazla reaksiyon alamıyoruz. Bilinci tam yerinde mi onu da bilemiyoruz, devamlı uyku halinde. İyileşmesi için dua ediyoruz. Sevenleri çok gelmek istiyorlar ama korona sebebiyle almıyorlar" ifadelerini kullandı.

Kendisine de uzun süre hastanede kaldığı için koronavirüs testi yapıldığını söyleyen ünlü sanatçı, test sonucunun negatif çıktığı bilgisini paylaştı. "Benim ne olduğum hiç önemli değil, biricik kardeşim her şeyim. Beş gündür yeniden yoğun bakımda, iyi olması için dua ediyoruz" şeklinde konuştu.

Beyne atan pıhtıyı doktorların dağıtmaya çalıştıklarını ifade eden Müjde Ar, "Tedavi süreci iyiye doğru giderken, son olay çok büyük şanssızlık oldu. İmmüno terapisi iyi gelmişti. Vücutta başka bölgeye de sıçrayınca tekrar yayıldı. Doktorlar ellerinden geleni yapıyorlar, 2,5 yıldır bir mucize yaşadık aslında, çok iyi bakıyorlar, inşallah iyi olur. Herkesten dua bekliyoruz" diye konuştu.

Mehtap Ar yeniden yoğun bakıma kaldırıldı! Müjde Ar: Herkesten dua bekliyoruz... - Resim : 2

YILBAŞI YEMEĞİ

Yeni yılı evde ailesiyle birlikte kutlayan Müjde Ar (66), yemek masasında çekilen fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Masada Ar'ın eşi Ercan Karakaş, kardeşi Mehtap Ar ve yeğeni Söz Ar ile eşi de yer almıştı.

Mehtap Ar yeniden yoğun bakıma kaldırıldı! Müjde Ar: Herkesten dua bekliyoruz... ile ilgili etiketler Müjde Ar kanser mehtap ar Akciğer kanseri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.