Mehmetçik'ten duygulandıran ve gururlandıran Babalar Günü kutlaması!

Babalar Günü'nün en anlamlı kutlama mesajı Milli Savunma Bakanlığı'ndan geldi. Görevi başındaki Mehmetçik'lerin yer aldığı video hem duygulandırdı hem de gururlandırdı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sosyal medya hesabından paylaşılan videoda, görevi başındaki askerlerimizden Babalar Günü mesajları yer aldı.

Deniz, Hava ve Kara Kuvvetleri Komutanlıklarına bağlı, görev başındaki askerlerin görüntüleri yer aldığı videoda Mehmetçik, tüm babalara seslendi.

"ASLA VAZGEÇMEYEN BABALARIMIZA SELAM OLSUN"

Videoda Babalar Günü mesajı veren askerlerimiz şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili babam vatanın namus, milletin can, bayrağın sevda olduğunu senden öğrendik. İyi ki varsın. Huzur ve güven için bulunduğum sınır ötesinde tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun. Her zaman ve her yerde vatan ve bayrak için zoru başarıp imkansızın biraz zaman alacağını sen öğrettin. Asla vazgeçmeyen babalarımıza selam olsun. Tüm babalara selam olsun. Ben babamdan dürüst olmayı, dik durmayı, şartlar ne olursa olsun mücadeleden asla vazgeçmemeyi öğrendim. Tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun."

Mehmetçik'ten duygulandıran ve gururlandıran Babalar Günü kutlaması! ile ilgili etiketler Babalar Günü asker Milli Savunma Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.