Mehmetçikler havadan drone ile çalışmalara başladı!

Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ili etkisi altına aldı. Depremden en çok etkilenen illerden biri olan Adıyaman geçtiğimiz günlerde sel felaketi ile tekrardan sarsıldı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Adıyaman’daki sel felaketinde kaybolan ve Mehmetçiklerin havadan drone ile arama çalışmalarına destek verdiği Hemşire Fatma Tekdal’ın naaşına ulaşıldığını açıkladı.

Merkez üssü Kahramanmaraş depreminden sonra sel felaketi ile sarsılan Adıyaman'da arama çalışmaları devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Adıyaman’daki sel felaketinde kaybolan ve Mehmetçiklerimizin havadan dron ile arama çalışmalarına destek verdiği Hemşire Fatma Tekdal’ın naaşına ulaşıldı. Fatma Tekdal’ın 1.5 yaşındaki bebeği Zeynep Zümre Tekdal’ı arama çalışmaları ise AFAD yetkilileri ile koordineli şekilde sürüyor. Vatandaşımıza Allah’tan rahmet diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Mehmetçikler havadan drone ile çalışmalara başladı! ile ilgili etiketler Adıyaman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.