Mehmetçik'e destek verdi, Almanlar rahatsız oldu!

Almanya'nın St. Pauli takımında forma giyen Türk futbolcu Cenk Şahin, Barış Pınarı Harekatı'nı gerçekleştiren Mehmetçik'e destek verdi. Bu destek mesajından rahatsız olan kulüp yönetimisi ise skandal bir açıklama yayınladı.

Bundesliga 2 takımlarından St Pauli'de forma giyen Türk futbolcu Cenk Şahin'in Barış Pınarı Harekatı'nı gerçekleştiren askerlerimize verdiği destek kulübünü rahatsız etti. Türkiye'nin gerçekleştirdiği operasyonu "savaş" olarak niteleyen Alman kulübü, konuyla ilgili olarak resmi internet sitesinden yayımladığı skandal açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Perşembe günü Cenk Şahin, kişisel Instagram hesabından Türk ordusunun Suriye'de gerçekleştirdiği operasyonla ilgili bir paylaşımda bulundu. St Pauli kulübü olarak bu paylaşımla aramıza açık bir mesafe koymak istiyoruz. Çünkü bu, kulüp değerlerimize uygun değil. Yönetimimiz oyuncuyla görüştü ve konuyu kendi içinde çözecek. Süreç sonuçlanana dek hiçbir yorum yapılmayacaktır. Daha fazla savaşa hayır!"

Mehmetçik'e destek verdi, Almanlar rahatsız oldu!

Mehmetçik'e destek verdi, Almanlar rahatsız oldu! ile ilgili etiketler Almanya Bundesliga Alman Barış Pınarı Harekatı Barış Pınarı cenk şahin St Pauli
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.