Mehmetçik Vakfı'ndan 18 Mart mesajı/VİDEO

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle bir dizi faaliyet gerçekleştirdi.

Vatanımızın ve milletimizin birlik ve bütünlüğü için mücadele ederken şehit olan veya herhangi bir nedenle hayatını kaybeden Mehmetçikler için Ankara ve Vakıf temsilciliklerinin bulunduğu illerde, Cuma namazı öncesi mevlit okutuldu.

18 Mart Cumartesi, TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü Emekli Tümgeneral Tamer Büyükkantarcıoğlu'nun Anıtkabir'i ziyareti ile devam etti.

Cebeci Askeri Şehitliği'nde düzenlenen törenlerde çelenk bırakılmasının ardından, Mehmetçik Vakfı yöneticileri ve çalışanları, şehit ailelerine kabir ziyaretleri için karanfil dağıttı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısı ile bir de mesaj yayınlayan Büyükkantarcıoğlu, ''18 Mart Vakfımız için çok anlamlı bir gün. Bizler bu günü hatırlattığı zaferden ötürü çok görkemli bir şekilde kutlamaya ve şehitlerimizin ruhlarına ulaşmaya gayret ediyoruz. Bugün için yedi ayrı şehirdeki, 8 camide okuttuğumuz mevlitlerin yanı sıra, Anıtkabir ve Cebeci Askeri Mezarlğındaki törenlerde şehitlerimizi anıyor, ailelerine karanfil dağıtıyoruz. Ayrıca bu yıl sosyal medya hesaplarımızda yayınlanmak üzere çeşitli görsel faaliyetlerimiz oldu'' şeklinde konuştu.

Mehmetçik Vakfı'ndan 18 Mart mesajı/VİDEO ile ilgili etiketler mesaj mehmetçik vakfı ziyaret
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.