Mehmetçik, terör yuvalarını bir bir imha ediyor!

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Barış Pınarı Harekat bölgesinde açılan ve halkın yaşamını olumsuz etkileyen terör tünellerini kapatma faaliyetinin devam ettiğini bildirdi.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Terör örgütü PKK/YPG'li teröristlerce Barış Pınarı Bölgesi’nde açılan ve halkın yaşamını olumsuz etkileyen terör tünellerini tespit ve kapatma faaliyetleri ilk günden itibaren aralıksız devam ediyor." denildi.

BOMBALAR DA İMHA EDİLDİ

Bakanlık bir başka paylaşımda ise, ''Barış Pınarı bölgesinde arama-tarama faaliyetlerine devam eden kahraman Mehmetçiğimiz mayın ve EYP’ leri bir bir imha ediyor. Son olarak Rasulayn’da menfez içerisine tuzaklanmış uzaktan komutalı, 12 kg’lık iki tüp tespit edilerek kontrollü şekilde imha edildi.'' ifadelerini kullandı.

Mehmetçik, terör yuvalarını bir bir imha ediyor!

Mehmetçik, terör yuvalarını bir bir imha ediyor! - Resim : 2

Mehmetçik, terör yuvalarını bir bir imha ediyor! - Resim : 3

Mehmetçik, terör yuvalarını bir bir imha ediyor! - Resim : 4

Mehmetçik, terör yuvalarını bir bir imha ediyor! ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı Suriye Barış Pınarı Harekatı msb Mehmetçik
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.