Mehmetçik terör hedeflerini böyle yerle bir etti!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) resmi sosyal medya hesabından Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonuna ait görüntüleri paylaştı. Operasyonların planlandığı gibi gittiğini bildiren MSB, "Gece boyunca aralıksız devam eden operasyonlarda kahraman komandolarımız teröristlerin inlerine girerken, Hava Kuvvetlerimiz de terör hedeflerini yerle bir etti." açıklamasında bulundu.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki terör örgütlerine yönelik başlatılan "Pençe Şimşek" ve "Pençe Yıldırım" operasyonlarına ilişkin yeni bir açıklama geldi.

Operasyona ait görüntülerin yer aldığı açıklamada "Irak kuzeyinde icra edilen Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları planlandığı gibi devam ediyor. Gece boyunca aralıksız devam eden operasyonlarda kahraman komandolarımız teröristlerin inlerine girerken, Hava Kuvvetlerimiz de terör hedeflerini yerle bir etti." ifadelerine yer verildi.

Mehmetçik terör hedeflerini böyle yerle bir etti! ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı Irak Operasyon video Komando msb

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.