Mehmetçik Kut'ül Amare'de flaş değişiklik!

TRT ekranlarının sevilen dizisi “Mehmetçik Kut’ül Amare” perşembe akşamları izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ederken dizide yaşanan önemli bir değişim herkesi şaşırttı.

Hazırlığı aylarca süren dizi henüz çekimlere başlamadan yönetmen koltuğunda değişim yaşanmış, Doğan Ümit Karaca’nın yerine Mustafa Şevki Doğan geçmişti. Son gelen haberlere göre ise dizinin yönetmeni ikinci kez değişti.

Usta yönetmen Mustafa Şevki Doğan projeden yapımcıyla karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Senaryosunu Mehmet Bozdağ, İsa Yıldız ve Uhud Tekin’in yazdığı dizinin yeni yönetmeni Kamil Aydın oldu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA GÖREV ALMIŞTI

Aydın, daha önce yine aynı yapım şirketinin imza attığı “Diriliş Ertuğrul” dizisinde de görev almıştı. İsmail Ege Şaşmaz, İsmail Hacıoğlu, İlker Aksum, Serdar Gökhan, Özgü Kaya ve Gamze Özçelik gibi ünlü isimleri buluşturan “Mehmetçik Kut’ül Amare”, 1. Dünya Savaşı’na hazırlanan Osmanlı’da vatanın yeniden dirilişine hayatını adayan Mehmet ve arkadaşlarının kahramanlık destanını beyazcama aktarıyor. Dizinin büyük ilgi gören müziklerine Alpay Göltekin ve Zeynep Alasya imza atıyor.

Mehmetçik Kut'ül Amare'de flaş değişiklik! ile ilgili etiketler Mehmetçik kut'ül amare Yönetmen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.