Mehmetçik deprem bölgesinde hız kesmeden yardıma devam ediyor!

Türkiye'yi derinden sarsan deprem felaketi sonrası tüm ülkenin bir olduğu bu zor dönemde afet bölgelerine yardım hız kesmeden devam ediyor. Yıkıma uğrayan şehirlerde güvenin ve umudun adı olmaya devam eden Mehmetçik, depremzedelerin yaralarını sarıyor.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7'lik ve 7.6'lık büyük depremler 11 ilde etkisini gösterdi. Arama- kurtarma çalışmalarının son bulduğu ve afet kaldırma çalışmalarının başladığı deprem bölgelerinde Mehmetçik görev başında. Bölgede vatandaşın güvenliği sağlamakla kalmayan Mehmetçik, beslenme ihtiyaçlarına da yardımcı olmak için fırınlarda görev alarak pide ve lahmacun tarzı yemekleri vatandaşa sunuyor. 

 BU GÖRÜNTÜLER TAKDİR İLE KARŞILANDI

Vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılayan Mehmetçiğin görüntüleri sosyal medyada kısa sürede viral olup, takdirle karşılandı.

Mehmetçik deprem bölgesinde hız kesmeden yardıma devam ediyor! ile ilgili etiketler deprem asker
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.