Mehmet Yalçınkaya'nın MasterChef Veliahtı Belli Oldu! Ünlü İsim Jüriye Dahil Oluyor!

Ekranların en çok takip edilen yemek yarışması MasterChef yeni sezonunda bomba gibi bir jüri değişikliğine gidiyor. Şef Mehmet Yalçınkaya'nın ayrıldığı yarışmada yeni jüri üyesi isim belli oldu. İşte detaylar ve yeni jürinin ismi...

MasterChef yeni jüri üyesinin gelmesiyle bambaşka bir sezona hazırlanıyor. TV8 ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle ve heyecanla takip edilen yemek yarışması MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya yeni sezonda olmayacak. Mehmet Yalçınkaya'nın MasterChef Veliahtı Belli Oldu! Ünlü İsim Jüriye Dahil Oluyor!

Sert ve agresif stiliyle yarışmanın en ilgi çekici jüri üyesi olan Mehmet Yalçınkaya'dan boşalan jüri koltuğu için uzun süredir arayışlar devam ediyordu.

Mehmet Yalçınkaya'nın yerine kimin MasterChef jürisi olacağı merakla beklenirken gelen son haber bomba etkisi yarattı. Ve sonunda Mehmet Şefin yerine gelecek isim de ortaya çıktı.

Mehmet Yalçınkaya'nın MasterChef Veliahtı Belli Oldu! Ünlü İsim Jüriye Dahil Oluyor!

MASTERCHEF'TE YENİ JÜRİ ÜYESİ BELLİ OLDU

Acun Ilıcalı, MasterChef yeni jüri üyesi için adayını açıkladı. Gelen son haberlere göre Acun Medya'nın uzun süredir jüri koltuğu için düşündüğü isimler Fatih Tutak, Ömür Akkor, Refika Birgün ve Arda Türkmen arasından bir isim seçildi.

Mehmet Yalçınkaya'nın MasterChef Veliahtı Belli Oldu! Ünlü İsim Jüriye Dahil Oluyor! - Resim : 2

MasterChef Türkiye'de Mehmet Yalçınkaya'nın yerine geçmesi teklif edilen isim Arda Türkmen teklifi kabul etti. Yeni sezonda yemek yarışmasının jüri koltuğunda Danilo Şef, Somer Şef ve Arda Türkmen oturacak.

Mehmet Yalçınkaya'nın MasterChef Veliahtı Belli Oldu! Ünlü İsim Jüriye Dahil Oluyor! ile ilgili etiketler MasterChef jüri mehmet yalçınkaya neden yok arda türkmen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.