Mehmet Yalçınkaya görme engelli Yahya'da MasterChef önlüğü giydirdi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, geçtiğimiz günlerde Hatay'da çadır kent ve Mehmetçik Okulu'nu ziyaret etmiş, ziyaret sırasında yemek dağıtmakta olan Şef Mehmet Yalçınkaya ile olan sohbeti de dikkat çekmişti. Hatay'da Milli Savunma Bakanlığı’nın (MSB) kurduğu sahra mutfağını da ziyaret ederek askerlerle birlikte yemek pişiren Yalçınkaya, Bakan Akar ile görme engelli Yahya'ya 'MasterChef' önlüğü giydirdikleri anları Instagram'dan paylaştı.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasının jürisi ve ünlü şef Mehmet Yalçınkaya depremin ilk günlerinden beri ekibiyle birlikte bölgede yemek pişiriyor. ''Şu an mutfakta bulunan herkes gönüllü. Benim burada iç huzurum yerine geldi. Ben buraya geldim geleli tansiyon hapı kullanmıyorum. Tansiyon hapıma daha elim değmedi. İç huzurum var.'' diyen Mehmet şef, önceki günlerde ise Hatay’da Milli Savunma Bakanlığı’nın kurduğu sahra mutfağını ziyaret ederek, depremzedeler için yemek pişirmişti.

Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi Instgram sayfasından o anlar “Ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya ile Mehmetçiklerimiz bir araya geldi, sahra mutfağımızda depremzede vatandaşlarımız için birbirinden lezzetli yemekler pişirdi.Afiyet olsun, bereketli olsun! Beraberiz Güçlüyüz” ifadeleri ile paylaşılmıştı.

Mehmet Yalçınkaya görme engelli Yahya'da MasterChef önlüğü giydirdi - Resim : 2

Günlerdir deprem bölgesinde bulunan şef Mehmet Yalçınkaya, Instagram sayfasından yeni bir paylaşımda bulundu. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Hatay'daki görme engelli bir depremzedeye MasterChef önlüğü giydirdikleri anları yayınlayan Yalçınkaya paylaşımına ise ''Görme engelli kardeşimiz Yahya’ya Milli savunma bakanımız Sn. Hulisi Akar ile @masterchefturkiye önlüğü giydirdik 😍 '' notunu düştü. Mehmet şef bir kez daha gönülleri fethetti.

Mehmet Yalçınkaya görme engelli Yahya'da MasterChef önlüğü giydirdi - Resim : 3

Mehmet Yalçınkaya görme engelli Yahya'da MasterChef önlüğü giydirdi ile ilgili etiketler Hatay deprem Mehmet Yalçınkaya Hulusi Akar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.