Mehmet Topal - Josef de Souza ikilisi ne yapsa olmuyor!

Fenerbahçe, Alanyaspor karşısında beklenmeyen bir puan kaybı yaşarken, en çok konuşulan konulardan biri de Sarı Lacivertliler'in Kadıköy'de sahaya yine çift ön liberoyla çıkması oldu. Josef de Souza ise yine eleştirilerin hedefindeki isim...

Süper Lig'in 7. haftasında Alanyaspor, Fenerbahçe'den beklenmedik şekilde puan alırken, maçın en çok konuşulan konularından bir tanesi de Fenerbahçe'nin orta sahada yaratıcı bir oyuncuya sahip olmaması ve yine çift ön liberoyla maça başlamasıydı.

Hücuma destek sonsuz ama...

Geçtiğimiz sezon 8 milyon euroya transfer edilen ve Mehmet Topal ile benzer özellikleri taşıması sebep gösterilerek çok eleştirilen Josef de Souza, bir türlü kendisinin kabul ettiremiyor.

Fenerbahçe'nin özellikle Kadıköy'de sahaya çift ön libero çıkmaması gerektiği eleştirilerin başında geliyor.

Kağıt üstünde ön libero!

İki oyuncu da bu sezon hücuma ciddi katkı vermelerine rağmen özellikle Josef, eleştirilerden kurtulamıyor.

Brezilyalı oyuncu Gaziantepspor maçında skor 1-1 iken kornerden gelen topa iyi bir kafa vuruşu yapmış ve takımına galibiyeti getirmişti. Dün de ceza alanı içinde birçok kez gözüken Josef, yine golünü attı ancak ofsayttaydı.

Mehmet Topal ise her zamanki gibi sahanın her yerindeydi ve o da harika bir gole imza attı.

Savunmanın hataları...

Ancak iki oyuncunun aynı anda sahada olması taraftarı ve eleştirmenleri rahatsız etmeye devam ediyor. Josef ve Topal hem ceza alanı yayı önünde hem de kendi yarı alanlarında müthiş mücadele etseler de savunmanın kritik hatalarından yenen goller, Van der Wiel ve Hasan Ali'nin hücuma katkı vermemeleri, Emenike'nin değişken formu, Van Persie'nin bir türlü istenilen seviyeye ulaşamamış olması da, en kolay hedef olan Josef'in tepkileri almasına neden oluyor.

Kaynak: Fanatik / Hakan Ateşler

Mehmet Topal - Josef de Souza ikilisi ne yapsa olmuyor! ile ilgili etiketler Mehmet Topal Fenerbahçe Josef de Souza
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.