Mehmet Topal için flaş iddia!

Beşiktaş, sürpriz bir transfer gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Ön libero mevkisinde alternatif yaratmayı planlayan siyah-beyazlıların, Fenerbahçe'den ayrılan milli futbolcu Mehmet Topal'ı renklerine bağlamak üzere olduğu iddia edildi.

Beşiktaş'ın, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Mehmet Topal'la büyük ölçüde anlaşmaya vardığı iddia edildi. Haber 7'nin haberine göre tecrübeli futbolcu siyah-beyazlı kulübün 1+1 yıllık teklifini kabul etti.

TEK SORUN YILLIK ÜCRET

İlk olarak futbolcunun Avrupa'da oynama istediğinden dolayı Almanya ve İspanya'da bazı takımlarla temasa geçildi. Ancak Mehmet Topal, Beşiktaş'ın teklifini daha cazip bularak Avrupa hayalinden vazgeçti. 1+1 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya varıldığı 33 yaşındaki oyuncuya yıllık 1,5 milyon euro civarında bir rakam teklif edildiği belirtildi. Fenerbahçe'de 2,5 milyon euro kazanan Mehmet Topal'ın bu rakamı az bulduğu ve pazarlıkların devam ettiği öne sürüldü.

ABDULLAH AVCI ÇOK İSTİYOR

Abdullah Avcı'nın hem ön libero hem de stoperde güçlü bir alternatif olacağından Mehmet Topal'ın transferini çok istediği ve futbolcuyu bizzat arayarak Beşiktaş'a gelmeye ikna ettiği öğrenildi.

Mehmet Topal için flaş iddia! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mehmet Topal Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.