Mehmet Şimşek'e destek veren Uğur Dündar, linç girişimine tepki gösterdi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e paylaştığı destek çağrısından sonra linç girişimlerine maruz kalan gazeteci Uğur Dündar, tepki gösterenlere sert çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde yeni kabineyi açıkladı ve bu atamalardan şüphesiz ki en çok dikkat çekeni Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek oldu.

UĞUR DÜNDAR'DAN MEHMET ŞİMŞEK'E DESTEK

Mehmet Şimşek, ilk açıklamalarında yüksek enflosyanla mücadele ve ekonomide rasyonel bir politikaya dönüş mesajı vermişti. Mehmet Şimşek'e gazeteci Uğur Dündar'dan da destek geldi.

DÜNDAR: MEHMET ŞİMŞEK'E SAHİP ÇIKALIM

Uğur Dündar Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e destek çıktı ve şunları söyledi:

"Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve ekibine hepimiz yardım etmeliyiz. Siyasi görüşlerimizi bir yana bırakıp sorunu çözmeye odaklanmalıyız. Zira bu ülke hepimizin. Kriz derin, durum vahim. O kadar ki başarısızlık ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum.

TEPKİ GÖSTERENLERE ÇOK SERT ÇIKTI!

Uğur Dündar, Şimşek için yaptığu destek paylaşımından sonra kendisine karşı tepki gösteren ve hakaret edenlere karşı ateş püskürdü.

Dündar yeni bir tweet daha atarak şunları söyledi:

'ASIL BEKA SORUNU İŞTE BU'

"Öylesine derin bir kutuplaşma ve ayrışma yaşıyoruz ki karşı taraftan biri, ülke yararına bir şey yapsa bile ona mutlaka 'kara' dememiz gerekiyor. 'Ak' diyen linç yiyor. Oysa hepimiz aynı gemideyiz. Akıbetimiz ortak. Asıl beka sorunu işte bu!..”

Bir paylaşım daha yapan dündar, ''Mehmet Şimşek ekonomide yapılan büyük yanlışları düzeltmeye uğraşıyor, durum çok vahim, destek olmalıyız" dediğim için bu iktidar döneminde ağır faturalar ödemiş, son seçimde iktidarın değişmesi için uğraşmış, hala yargılanan ben, o dakika AK Partili ilan edildim!" ifadelerine yer verdi.

Mehmet Şimşek'e destek veren Uğur Dündar, linç girişimine tepki gösterdi ile ilgili etiketler Uğur Dündar Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Şimşek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.