‘Mehmet Şimşek’e 40 milyon dolar verildi’ iddiası da yalan çıktı!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Türkiye'ye gelmesi için 40 milyon dolar verildi iddialarını yalanladı.

28 Mayıs Pazar günü yapılan cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinden zaferle ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlerin sonrasında açıkladığı yeni Kabine'ye Hazine ve Maliye Bakanı olarak Mehmet Şimşek'i atadı.

40 MİLYON DOLAR İDDİASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek arasında seçimler öncesinde başlayan görüşmelerle ilgili ortaya atılan bir iddia gündeme geldi. Bazı sosyal medya hesapları ve haber siteleri Mehmet Şimşek'in Türkiye'ye gelmesi için 40 milyon dolar verildiği iddiasını ortaya attı.

HERHANGİ BİR DAYANAĞI YOK

İddialara Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi cevap verdi. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Hazine ve Maliye Bakanı Sn. Mehmet Şimşek hakkında ortaya atılan iddiaların herhangi bir dayanağı bulunmamaktadır. Kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialara itibar etmeyiniz" denildi.

‘Mehmet Şimşek’e 40 milyon dolar verildi’ iddiası da yalan çıktı! ile ilgili etiketler Mehmet Şimşek İletişim Başkanlığı Hazine ve Maliye Bakanı Hazine ve Maliye Bakanlığı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhurbaşkanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.