Mehmet Şimşek, Gaye Erkan ile görüştü! Önemli görev için önermişti...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Merkez Bankası başkanlığı için önerdiği Hafize Gaye Erkan ile bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

Hazine ve Maliyet Bakanlığı görevine atanan Mehmet Şimşek, göreve gelmesinin ardından ekonomide önemli bir değişim olacağının mesajını vermişti.

Şimşek'in "Türkiye'nin rasyonel bir zemine dönme dışında bir seçeneği kalmamıştır." açıklamasının ardından Merkez Bankası'nda da görev değişikliği için adım atacağı belirtiliyor.

HAFİZE GAYE ERKAN İLE GÖRÜŞÜLECEK

NTV'nin edindiği bilgilere göre, Amerika Birleşik Devletleri'nde finans alanında çalışmaları bulunan Hafize Gaye Erkan, dün akşam saatlerinde Türkiye'ye geldi.

Bu sabah da ailesiyle birlikte Ankara'ya geldi. Öğle saatlerinde ise Bakan Mehmet Şimşek, Merkez Bankası Başkanlığı için adı geçen Hafize Gaye Erkan ile görüştü. Edinilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Hafize Gaye Erkan'la görüşecek.

Mehmet Şimşek, Gaye Erkan ile görüştü! Önemli görev için önermişti... ile ilgili etiketler Mehmet Şimşek Merkez Bankası
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.