Göztepe taraftarından Mehmet Sepil pankartı: Elini elimizden çekme

Geçtiğimiz Perşembe günü yaptığı açıklamayla Haziran ayında görevi bırakacağını açıklayan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil için Göztepeli taraftarlar, stadyuma "Elini elimizden çekme” yazılı pankart asarak görevi bırakmaması yönünde çağrıda bulundu.

Göztepe taraftarları, kulübün sahibi ve başkanlık görevini yürüten Mehmet Sepil'in "veda" açıklamasının ardından "küçülme" endişesi yaşamaya başladı. Sarı-Kırmızılı futbol severler,  bugün Bornova'daki mabedleri Gürsel Aksel Stadyumu'na "Elini elimizden çekme" yazan bir  pankart asarak Sepil’e görevi bırakmaması yönünde çağrı yaptı.

Göztepe’de 7 yıldır başkanlık görevini sürdüren Mehmet Sepil, geçtiğimiz perşembe günü yazılı bir açıklama yaparak Haziran ayı içerisinde görevi bırakacağını duyurmuştu. Sepil’in açıklamasından sonra sarı-kırmızı bazı taraftarlar sosyal medyada yaptıkları yorumlarla Sepil’in görev bırakma kararı için üzüntülerini dile getirmişti.

Altınbaş Holding'ten 2014 yılında devraldığı kulübü 2'nci Lig'den 14 sene sonra Süper Lig'e çıkarıp burada kalıcı yapan, sarı-kırmızılılara aradan geçen süreç içinde Urda Adnan Süvari Tesisleri ve tarihindeki ilk stadı olan Gürsel Aksel Stadı'nı kazandıran Mehmet Sepil, bu sezon Süper Lig Kulüpler Birliği'ndeki başkanlık görevinden de ayrılmıştı.

MEHMET SEPİL GÖZTEPE'Yİ NEDEN BIRAKIYOR?

İzmirli işadamının görevi neden bıraktığı bilinmiyor. İngiltere'de enerji yatırımları bulunan Sepil, Türk futbolunun içindeki kavga ortamından sıkıldığını ve artık bu işlerle uğraşmak istemediğini yakın çevresine sık sık dile getiriyordu.

Sepil, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"7 yıldır gururla üstlendiğim Göztepe Spor Kulübü Başkanlığı görevinden ayrılma kararı almış bulunuyorum. Kulübümüzü çok daha iyi noktalara getireceğine inandığım bu adımla yönetimde üstlenmiş olduğum tüm görevler bir icra kurulu tarafından yürütülecek olup, yeni bir yapı bayrağı devralana kadar yönetim sistemimiz bu şekilde devam edecektir. Göztepe’miz Türk futbolunun hepimizce malum olan çarpık yapısı içinde parlayan bir yıldız olarak kalmaya devam edecektir."

Göztepe taraftarından Mehmet Sepil pankartı: Elini elimizden çekme ile ilgili etiketler Göztepe mehmet sepil
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.