Mehmet Şefe pati attı! Ünlü şef MasterChef stüdyosunda zor anlar yaşadı!

TV8 programı MasterChef Türkiye 2021'in 142. bölümü aynı zamanda eleme heyecanına da sahne olacak. Sevilen yarışmanın yeni bölümüne Mehmet Şefin stüdyoya giren kediyle olan anları damga vuracak.

MasterChef 18'inci haftanın eleme adaylarının belli olmasıyla birlikte yeni bölümde eleme heyecanı da yaşanacak. Bu akşam ekrana gelecek bölümde yarışmaya bir kişi daha veda edecek. Programın yeni bölümüne Mehmet şefin kediyle imtihanı damga vuracak. Ünlü şefin kediyle yaşadığı zor anların yanısıra kahkaha dolu anlar da yaşanıyor.

Jüri üyeliklerini Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın yaptığı yarışmada kıyasıya bir rekabet de yaşanıyor. Mücadelenin son sürat devam ettiği MasterChef'te stüdyoya giren bir kedi ortalığı karıştırdı.

KEDİ YÜZÜNE PATİ ATTI

MasterChef 142'inci bölümde aynı zamanda eleme heyecanı da yaşanacak. Mavi ve kırmızı takımın karşı karşıya geldiği dokunulmazlık oyunları sonrası eleme adayları Burcu Önal, Mert Yılmaz ve Hasan Biltekin Kilis Tava yapmaya çalışacak.

MasterChef Türkiyede Mehmet Yalçınkayanın zor anları

Mehmet Şefe Pati Attı!

Çekimler sırasında kanalın kedisi stüdyoda miyavlamaya başladı. Mehmet Şef kediyi kucağına alarak ""Kurban olurum" dedi. Kedinin yüzüne pati atmasıyla şaşkınlık yaşayan Yalçınkaya, bir anda kediyi elinden bıraktı. O an stüdyoda bir kahkaha tufanı koptu.

Mehmet Şefe pati attı! Ünlü şef MasterChef stüdyosunda zor anlar yaşadı! ile ilgili etiketler MasterChef kedi mehmet şef
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.