Mehmet Özhaseki'den, Mansur Yavaş'a rest!

Cumhur İttifakı Ankara adayı Mehmet Özhaseki, Mansur Yavaş ile ilgili iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özhaseki'nin konuşmasından satır başları şöyle;

"Rakiplerimin yaşantıları, yaptıkları beni ilgilendirmiyor. Israrla altını çizdim. Ama iki konuda da eleştirilerimi sürdürdüm. Birincisi, hakikaten karşıma çıkan rakiplerin şu ana kadar tabi başta CHP adayı olmak üzere bir projeleri yok. Söylemiyorlar da. Ayrıca bilmiyorlar da belediyeciliği. İkinci bir konu, biz bir ittifak içerisindeyiz. Cumhur İttifakı... Karşı tarafın da dürüst olmasını istiyoruz.

BANTI MANTI BIRAK KARDEŞİM, NE YAPACAĞINI SÖYLE

Ara ara karşı taraftan tehditler, hoşa gitmeyecek şeyler söyleniyor ama kulaklarımızı kapadık. 15 gün kadar önce bir televizyonda gördüm, CHP adayı diyor ki "Bırakın projeleri falan ne bantlar çıkacak" Allah Allah dedik ne iştir? Bantı mantı bırak kardeşim, Ankara'yı ne yapacağını söyle. Bununla ilgili başvurdukları adamları, ne istediklerini onları da şimdi size dağıtabilirim.

MANSUR YAVAŞ MAĞDUR EDEBİYATI YAPTI

Bundan üç ay kadar önceydi CHP adayı hakkında basında bir takım iddialar çıktı. O dönemde bu iddiaların çok da ben üzerinde durmadım. Tavrımı, tarzımı izah ettim. Birçok arkadaş çevrede bu konuya değin dedikleri halde bir cümle bile söylemedim. Çünkü beni ilgilendirmiyordu, cevap vermesi gereken tabi başkalarıydı.Bütün bu sorulara cevap vermesi gereken bir arkadaş var. O da olayın muhatabı olan Mansur Yavaş... Çıkıp dürüstlükle bunların ne olduğunu, kirli ilişkiler bütünlüğünün neler olduğunu izah etmesi gereken oydu. Biz de bekledik ki oradaki sorulara cevap verecek. Gördüğümüz şu, kısa bir bülten okudu, soru almadan sessizce bıraktı gitti. Ama bir şey daha yaptı; mağdur edebiyatı. Basını, Parti Sözcümüz Ömer Çelik'i ve beni suçladı. Ben böyle kurnazca işi ilk kez görüyorum. 10 yıldır beraber olan sizsiniz, ortaklık yapan sizsiniz.

YAVAŞ'A SORULAR

Sırayla birkaç soru sormak istiyorum. Rakibimizin dürüstlükle cevap vermek istiyorum. Yine kurnazca davranmamasını rica ediyorum.

Yıllarca siyaset yaptım, ticaretin içinde bulundum. Hukuk tahsili yaptım, bu kadar kirli ilişkiler yumağı görmedim.

1- Bu senedi kim istedi?

2- 'Benim büromda, benim önümde imzaladı' diyebilirsin. O zaman o imza nasıl o şahsa ait çıkmıyor. Burada kocaman bir yalan var.

3- Bu kadar büyük bir meblağı hangi hizmet karşılığında aldın? Arkadaşlar 600 bin dolardan bahsediyoruz. Eğer siz bunu avukatlık ücreti olarak alıyorsanız vekalet ücretiniz var mı?

4- Eğer danışmanlık ücreti olarak almışsanız, sözleşmeniz var mı? Bu sözleşmeyi gösterin, biz de görelim."

Mehmet Özhaseki'den, Mansur Yavaş'a rest! ile ilgili etiketler canlı yayın Mansur Yavaş Mehmet Özhaseki
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.