Mehmet Özdilek: Beraberlik normal görünüyor!

Konyaspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, " Gerginliğin tırmandığı anlar oldu. Bitirebilirdik maçı Jahovic ve Amir ile. Ama bitiremedik. Oyunsal anlamda bir sıkıntımız yok" dedi.

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 1-1 sona eren Beşiktaş maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"Kolay maç olmayacak demiştim. Zor bir süreçteyiz. İlk devre Beşiktaş bizden daha üstündü. Çok oyunun içine giremedik. Bunda bazı oyuncuların eksikliği ve değişik pozisyonlarda oynamasının da etkisi vardı. Rölanti giderken gol yemedik. Aslında alakasız bir poziyonda golü yedik. Daha sonra cesaretli oynamaya başladık. 2. yarıdaki değişiklik bizi ofansif anlamda daha etkili hale getirdi. Golü de bulduk. Gerginliğin tırmandığı anlar oldu. Bitirebilirdik maçı Jahovic ve Amir ile. Ama bitiremedik. Oyunsal anlamda bir sıkıntımız yok. Coşkulu oynamayı alışkanlık haline getirdik. Her geçen gün oyun ve fiziksel olarak güçlenerek geliyoruz. Genel hatlarıyla beraberlik normal görünüyor."

Mehmet Özdilek: Beraberlik normal görünüyor! ile ilgili etiketler Beşiktaş Konya mehmet özdilek
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.