Mehmet Muharrem Kasapoğlu: Yarım kalmış bir hikayeyi yeniden başlattık

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Formula 1 DHL Türkiye Grand Prix'si sıralama turları öncesi “Yarım kalmış bir hikayeyi yeniden başlattıki. Keşke seyircilerimiz de burada olsaydı" sözleriyle herkese başarılar diledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Formula 1 DHL Türkiye Grand Prix'si öncesi açıklamalarda bulundu. “Yarım kalmış bir hikayeyi yeniden başlattık" diyen Bakan Kasapoğlu’nun sözlerinden satırbaşları şöyle:

TALEP EDİLEN BİR ÜLKEYİZ

"Keşke seyircilerimiz de burada olsaydı. İnşallah ileriki yıllarda seyircilerimizle beraber daha güzellerini gerçekleştireceğiz. Bu güzel organizasyonu en iyi şekilde gerçekleştireceğiz. Bu organizasyonlarda talep eden değil talep edilen bir ülkeyiz.

18 yıldır devlet eliyle atılan büyük adımlarımız var. Bugün geldiğimiz aşamayı onurla, gururla ifade ediyoruz. Burası pilotların da örnek gösterdiği bir pist. Bu organizasyonun sonunda alınacak kupa, ülkemizin temsili için çok önemli. O kupada Ay-Yıldızımız var, Galata’mız var, 15 Temmuz Şehitler Köprü’müz var, lale motiflerimiz var.

Mehmet Muharrem Kasapoğlu: Yarım kalmış bir hikayeyi yeniden başlattık

GENÇLERİMİZ AÇISINDAN AYRI BİR MOTİVASYON VE İLHAM KAYNAĞI OLACAK

İstanbul'daki Formula 1 organizasyonunun gençler açısından önemine de dikkat çeken Bakan Kasapoğlu, şöyle konuştu:

"Ben inanıyorum ki, bu organizasyon, gençlerimiz açısından ayrı bir motivasyon ve ilham kaynağı olacak. Her branşta olduğu gibi, yetişen mükemmel bir gençliğimiz var. Sporda pek çok branşta gelişen gençlerimiz var. Motorsporlarında da böyle. Ayhancan Güven gibi. Onları desteklemeye devam ediyoruz, onlar da şanlı bayrağımızı dünyanın dört bir yanında temsil ediyorlar.

Her alanda olduğu gibi, huzuru temsil eden bir şehirde bu sporcuları ağırlamak bizim için ayrı bir mutluluk. Öncelikle sporcularımıza başarı ve sağlık diliyorum. Onların sağlıklı bir şekilde damalı bayrağa ulaşmalarını temenni ediyorum. Her ne kadar seyircisiz olsa da, herkes ekranları başında olacak. Herkese keyifli seyirler diliyorum. Ümit ediyorum ki pandemi sonrasında da bu organizasyon da seyircisiyle buluşacak ve unutulmaz izler bırakacak. InterCity'e, TOSFED'e, Bakanlığımızın çalışanlarına teşekkür ediyorum. Ayrıca Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza teşekkür ediyorum. Heyecanıyla bu güzel çabaya ortak olan herkese kalbi şükranlarımı sunuyorum."

Mehmet Muharrem Kasapoğlu: Yarım kalmış bir hikayeyi yeniden başlattık ile ilgili etiketler Mehmet Muharrem Kasapoğlu Formula 1 DHL Türkiye Grand Prix
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.